• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
15 opinii
Cabinet:
particular

Cabinet medical Dr. Nica

Cabinetul medical Dr. Nica are ca locatie orasul Campina, jud. Prahova si are ca scop promovarea profesionalismului medical si oferirea unor servicii medicale de ginecologie si ecografie de ultima ora.

Cabinetul medical Dr. Nica are ca locatie orasul Campina, jud. Prahova si are ca scop promovarea profesionalismului medical si oferirea unor servicii medicale de ginecologie si ecografie de ultima ora.

obstetrica ginecologie;
ecografie;

ecografie:
luni - marti - joi: 10:00 - 18:00;
miercuri - vineri: 10:00 - 13:00;

obstertica - ginecologie:
luni - marti - joi: 15:30 – 17:30

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0244.337.573;

Dr. Nica Ion medic primar obstetrica - ginecologie;
Dr. Nica Jana medic ecografist

Opinii utilizatori

Este un medic foarte bun,felicitari si mult succes in continuare
De Tatu pe 29 Mai 2016

Sunteti cel mai bun am fost operata de dvs.dar as dori nr de tel sa va sun in legatura cu niste probleme.eu sunt in anglia acum si as dori sa vorbesc cu dvs la telefon daca se poate

Foarte bun
De Negurita Florin Bogdan pe 24 Septembrie 2014

Profesionist desavarsit

Visul meu s-a intamplat
De IOANA pe 04 Octombrie 2013

Medici Adevarati! Nu as fi putut aduce pe lume baietelul daca nu as fi intalnit acesti oameni, atat domnul doctor Nica cat si sotia acestuia sunt niste oameni minunati, au facut pentru cazul meu tot ceea ce se poate face oameni de cuvant, doctori ce iti explica cu rabdare toate neclaritatile pe care le ai. Eu m-am simtit in siguranta, mentionez faptul ca am facut consultatii la multe cabinete din tara, cabinete de lux - doar ambalaj, in spital am fost tratata foarte frumos personalul este super ok. Doar atunci cand intalnesti medici profesioniti si daruiti meseriei, poti aduce pe lume o viata un sufletel!

"Oameni tratati de oameni"
De Maria stanciu - plopeni pe 30 Martie 2012

In cabinetul doamnei si domnului doctor Nica m-am simtit tratata "ca si om", rar intalnesti atata caldura sufleteasca, sa le dea Dumnezeu sanatate. De asa oameni - medici avem nevoie. Multumesc.

Un doctor de nota 10
De Lungu iuliana tedora pe 20 Octombrie 2011

Am fost la cateva controale la Domnul Doctor Nica si este un doctor foarte special un doctor care te primeste cu foarte multa caldura si iti da raspuns la orice intrebare. Pentru mine Domnul doctor Nica inseamna foarte mult. Este un doctor de nota 10!

Cabinet medical Dr. Nica
De Iza pe 15 Octombrie 2011

E foarte bun dr. Nica, stie meserie, e glumet, nu are preturi mari si este serios,adica daca ai vorbit ceva cu el ramane stabilit, nu trebuie sa vorbesti cu el de multe ori, sa-i readuci aminte. Tot respectul pentru el!

Raspuns
De Eu cineva pe 15 Martie 2011

Consultatia la cabinet costa 70 lei.

Cabinet medical Dr. Nica
De Alina pe 23 Februarie 2011

Ati aflat care sunt preturile la cabinetul dr. Nica? Si cum este el ca persoana, ca doctor, ca pana acum am avut parte de numai de dr. neprofesionisti!

Cabinet medical Dr. Nica
De Madalina pe 07 Februarie 2011

Cat costa o consultatie pentru a mi se prescrie contraceptive. Multumesc.

Cabinet medical Dr. Nica
De Gabi bratu pe 04 Februarie 2011

Cauta-l intai pe spital si stabilesti acolo ce e de facut.

Contact Cabinet medical Dr. Nica

Adresa

Toma Ionescu , 4, Prahova, Campina

Reper Bl. 2H, ap 21-22;
Fosta fabrica de paine de la Salcia
Site www.doctornica.ro
http://doctornica.wordpress.com/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.