Lucruri interesante despre copiii nascuti in februarie

/ / Modificat: 2018-02-20
Lucruri interesante despre copiii nascuti in februarie

Februarie - ultima luna de iarna, luna iubirii, Valentine's Day, Dragobete, pregatiri intense pentru Martisor si Ziua Femeii... Nici nu e de mirare ca micutii nascuti in luna februarie se pare ca sunt mult mai veseli, mai creativi si chiar si mai norocosi decat ceilalti.

Noi am pus la punct o intreaga lista cu cele mai interesante lucruri despre cei nascuti in februarie, care sigur te vor binedispune!

9 lucruri interesante despre copiii nascuti in februarie

Sunt calmi si se supara foarte greu

Vesti bune pentru mamicile care au nascut in luna februarie. Bebelusii lor sunt mult mai calmi si linistiti in comparatie cu alti copii. Ai observat acest lucru?

Conform unor cercetatori din Ungaria care au realizat un studiu efectuat pe un esantion de 400 de persoane, se pare ca cei nascuti in luna februarie au mai putine schimbari de dispozitie, plang mai putin si au un temperament cald.

Au sanse mari sa devina faimosi

Se pare ca acesti micuti au sansele norocoase de partea lor, fiind predispusi sa fie artisti, sau un alt gen de celebritate. Sa iti dam cateva exemple? Copiii din februarie impartasesc luna de nastere cu niste oameni destul de cool, printre care Drew Barrymore (22 februarie), Michael Jordan (17 februarie), Sheryl Crow (11 februarie) si Jennifer Aniston (11 februarie).

In consecinta, oameni frumosi, comunicativi, creativi, care au realizat lucruri marete in carierea lor dar si in viata privata.

Sunt extrem de sinceri

Persoanele nascute in luna februarie sunt extrem de oneste. Ei nu se tem sa spuna adevarul, indiferent de situatie si consecinte. Prefera sa fie sinceri atat cu ei, cat si cu cei din jur, decat sa duca o viata neimplinita.

Isi vor recunoaste cu usurinta greselile si au o disponibilitatea crescuta de a-si face prieteni foarte buni, pe care chiar stiu cum sa-i pastreze toata viata.

Sunt originali

Copiii nascuti in februarie sunt autentici si cred in invatarea din propriile lor experiente, in loc sa urmeze orbeste exemplul altor persoane. Sunt atrasi ca de un magnet de tot ce inseamna nou, practic de mici dezvoltandu-si originalitatea.

Inovatia, prietena lor

Persoanele care s-au nascut in luna februarie au spirit antreprenor, sunt dezvoltatori in domeniul lor si nu suporta sa primeasca ordine. In acesta luna s-au nascut numerosi oameni de stiinta.

Sunt unici

Vei observa ca micutii nascuti in februarie au un fel aparte de a se imbraca, purta si gandi, fiind unici prin felul lor de a se comporta. Psihologii sustin insa ca multi dintre ei se tem sa-si dezvaluie unicitatea, in felul acesta devenind destul de timizi si de neincrezatori in fortele proprii.

Au o vointa de fier

Oamenii nascuti in februarie sunt cunoscuti pentru vointa lor extraordinara, pentru perseverenta lor iesita din comun. De regula, aproape tot ceea ce isi propun sa realizeze la scoala, in activitatile extra-scolare dar si in viata de adult reusesc sa indeplineasca cu succes.

Sunt devotati familiei si prietenilor

Pentru cei nascuti in februarie familia, cei dragi sunt totul. Au dezvoltat un devotament crescut fata de partenerii lor de viata, acesta fiind una dintre cele mai bune trasaturi de carcater ale acestor oameni nascuti in februarie.

Indiferent de activitatile lor intotdeauna aloca timp de calitate petrecut cu cei dragi, cu familia, pe care o plaseaza in centrul existentei lor.

Ametistul, piatra lor norocoasa

Ametistul este considerat piatra lor norocoasa, fiind practic o bijuterie regala care a fost considerata un simbol al regalitatii si care este o dovada de curaj.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre