Cum se intelege copilul Pesti cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-27
Cum se intelege copilul Pesti cu fratii din fiecare zodie

Copilul din zodia Pesti este foarte iubitor, generos si creativ, intrunind toate calitatile necesare pentru a-si face usor prieteni printre ceilalti nativi din zodiac! Cu toate acestea, copilul Pesti este un nonconformist desavarsit, o caracteristica care s-ar putea sa-i puna ceva piedici in calea relatiei cu zodiile ceva mai conservatoare din fire. Afla cum se intelege copilul Pesti cu fratii din celelalte zodii!

Compatibilitatea fratilor Pesti - Berbec

Chiar daca firile celor doi nativi se cam bat in cap si par adesea greu de impacat, au sanse mari sa coopereze si sa se inteleaga bine in activitatile pe placul amandurora. Important este sa-i implici mereu in activitati si jocuri care sunt pe gustul lor, pentru a spori sansele de intelegere si armonie in relatia dintre nonconformistul Pesti si incapatanatul Berbec.

Compatibilitatea fratilor Pesti - Taur

Taurul si Pestii sunt zodii compatibile, carora astrele le prezic o relatie frumoasa si armonioasa. Principalele trasaturi care apropie cei doi fratiori sunt calmul si rabdarea. Chiar daca apar unele dispute intre ei, gasesc intotdeauna solutii si metode pasnice prin care sa le depaseasca si sa revina la relatia armonioasa care le ofera atata liniste si bucurie.

Conflictele vor aparea in special din cauza spiritului intruziv al Pestelui. Are tendinta de a se baga cu totul in sufletul Taurului, lucru care il sacaie pe acesta din urma, intrucat tine foarte mult la spatiul privat si la intimitate.  

Compatibilitatea fratilor Pesti - Gemeni

Gemenii si Pestii construiesc o prietenie frumoasa impreuna, chiar daca uneori, par a fi precum soarecele si pisica prin casa. Incompatibilitatea dintre ei este doar aparenta, deoarece intrunesc caracteristici si trasaturi comune, care ii va apropia intotdeauna, in ciuda oricaror divergente.

Disputele dintre ei sunt destul de severe. Au tendinta de a se jigni usor. Trebuie sa fii atenta la modul in care decurg certurile, astfel incat cei doi fratiori sa nu-si arunce insulte dureroase si rautacioase si sa invete sa se trateze cu respect.  

Compatibilitatea fratilor Pesti - Rac

Racul si Pestii se inteleg foarte bine si au parte de momente frumoase si placute in relatia lor, datorita compatibilitatii celor doua zodii. Sunt printre cei mai afectuosi nativi ai zodiacului si dau dovada de un spirit portector innascut, care poate starni usor invidia oricui. Chiar si atunci cand se cearta, cei doi frati sunt absolut adorabili.

Disputele nu se manifesta prin violente si insulte, ci mai degraba prin taceri indelungi, rauri de lacrimi si chipuri triste, sfasietoare pentru orice parinte. Atentie, au nevoie de un mic impuls pentru a-i aduce laolalta si a-i impaca. In caz contrar, pot sta suparati unul pe altul si zile intregi.  

Compatibilitatea fratilor Pesti - Leu

Pestii si Leul fac o pereche senzationala impreuna. Sunt un izvor nesecat de glume si umor, in compania carora mai toti nativii zodiacului se simt foarte bine. Se inteleg bine si au interese comune care-i ajuta sa treaca prin experiente interesante impreuna.

Doar firea autoritara si incapatanata a Leului ar mai putea distruge armonia dintre ei, insa nu tin la suparare si trec repede peste divergente.  

Compatibilitatea fratilor Pesti - Fecioara

Fecioara si Pestii sunt un alt exemplu al zodiacului care demonstreaza ca opusele se atrag. Desi au firi diferite, reusesc sa faca lucruri remarcabile impreuna, intrucat fiecare va gasi un echilibru si suport in celalalt si va incerca sa invete tot ce poate de la el.  

Compatibilitatea fratilor Pesti - Balanta

Balanta si Pestii sunt zodii creative si pline de imaginatie, abilitati care le vor ajuta sa se apropie mai mult si sa dezvolte proiecte interesante impreuna. Implica-i in activitati creative si pune-le la dispozitie tot soiul de jocuri interesante, astfel incat sa-si puna la lucru imaginatia si sa aiba sansa de a se cunoaste mai bine.

Nu vor lipsi momentele tensionate dintre ei, insa reusesc intotdeauna sa le depaseasca singuri, fara ajutor.  

Compatibilitatea fratilor Pesti - Scorpion

Intre Scorpion si Pesti este o compatibilitate perfecta. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta relatiei lor, intrucat exista o afinitate naturala intre ei, care ii apropie si ii ajuta sa se inteleaga perfect. Este o placere sa cresti o astfel de pereche de frati, dar nu trebuie sa lasi lucrurile sa evolueze doar de la sine.

Au nevoie de tine si de indrumarile tale parintesti pentru a evolua armonios amandoi si a dezvolta abilitati importante pentru maturitate.  

Compatibilitatea fratilor Pesti - Sagetator

Sagetatorul si Capricornul sunt copii charismatici si usor de placut, de aceea, nu va exista nicio problema in a se apropia unul de celalalt. Fiecare dintre ei detine abilitati sociale desavarsite, care-i ajuta sa se inteleaga bine si sa tinda spre aceleasi scopuri.

Sagetatorul va fi tentat sa patroneze Pestele si sa-l irite pe alocuri, de aceea, este bine sa stai cu ochii pe ei si sa ai grija sa nu se manipuleze reciproc, ci sa se dezvolte frumos impreuna.

Compatibilitatea fratilor Pesti - Capricorn

Fratii din zodiile Capricorn si Pesti vor reusi sa consolideze o relatie apropiata, bazata pe respect, prietenie si afectiune, chiar daca in esenta sunt firi destul de diferite. Principiile asemanatoare la care adera, dar si pasiunile comune pe care le au ii vor ajuta sa se cunoasca si inteleaga mai bine, astfel incat sa convietuiasca armonios in sanul familiei din care fac parte.  

Compatibilitatea fratilor Pesti - Varsator

Relatia dintre Pesti si Varsator are o evolutie cel putin interesanta. Reusesc sa ajunga la un consens asupra scopurilor si obiectivelor pe care vor sa le atinga impreuna, dar nu si asupra mijloacelor necesare pentru indeplinirea lor.

Disputele dintre ei exista, dar sunt rare, intrucat Varsatorul tinde sa domine relatia si sa dicteze in fata Pestelui, care intruneste mai degraba abilitati de executant.  

Compatibilitatea fratilor Pesti - Pesti

Fratii din zodia Pesti pot da cu usurinta un exemplu de bunatate, afectiune si intelegere pentru celelalte perechi ale zodiacului. Sunt unii dintre fratiorii care se inteleg cel mai bine. Este o placere sa cresti doi copii in zodia Pesti, intrucat iti vor darui momente minunate si satisfactii zilnice.

Cu toate acestea, relatia dintre ei nu este perfecta. Se mai si cearta, iar disputele au tendinta de a se sfarsi cu insulte si sentimente ranite. Insa daca sunt invatati cum, cand si de ce este important sa-si ceara scuze si sa ierte, problemele vor fi depasite cu succes.

Copiii tai ce zodie sunt? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre