Patutul din lemn pentru copii, cel mai potrivit pentru bebelusul tau

/ / Modificat: 2019-03-26
Patutul din lemn pentru copii, cel mai potrivit pentru bebelusul tau

Inca dinainte ca bebelusul sa vina in familia ta, una dintre principalele griji este sa-i alegi un patut care sa fie si frumos, si sigur pentru el.

Nu e tocmai usor sa alegi din gama extrem de variata, tocmai de aceea iti venim in ajutor cu o oferta de patuturi pentru copii din lemn.

Patut-Adela

Cand alegi patutul pentru copil trebuie sa te uiti in primul rand la distanta dintre gratiile de protectie. Acestea trebuie sa fie suficient de apropiate cat capul copilului sa nu poata intra intre ele.

Salteaua pe care o alegi trebuie sa fie destul de tare cat sa nu se stranga sau sa se lase sub greutatea copilului si trebuie sa se potriveasca perfect intre peretii patutului, astfel incat pe langa ea sa nu incapa nici macar un deget.

Ideal este ca partea de jos a patutului sa poata fi coborata pe masura ce copilul va creste in inaltime, pentru a evita catararea peste balustrada patutului si, implicit, accidentele. Tabliile de la cap si de la picioare trebuie sa fie solide si, de preferat, fara decupaje decorative in care micutul tau s-ar putea rani cand va incepe sa se foiasca mai mult in patut.

Cum faci cea mai potrivita alegere

Patut-copii-Cristal

Cea mai potrivita alegere, in general, este cea de patuturi copii din lemn. Este un material ecologic, solid si arata bine, iar cum in primele luni de viata bebelusul tau va petrece pana la 20 de ore in pat, dormind, nu vrei sa il expui la materiale de provenienta chimica. Cum, ulterior, patutul va deveni si loc de joaca pentru copilul tau, siguranta este mai importanta decat designul sau pretul unui patut.

Patuturile pentru copii cu laterale glisante sunt foarte utile, dar e nevoie de ceva mai multa atentie cu ele. Copilul nu poate fi lasat nesupravegheat prea mult timp, mai ales cand mai creste si va incepe sa se ridice tinandu-se de gratii, crescand astfel riscul ca el sa se raneasca s-ar putea rani.

Marvis - producator patuturi pentru bebelusi vine cu o oferta variata de patuturi din lemn, pentru toate gusturile si buzunarele. Produsele comercializate de Marvis se incadreaza in standardele de siguranta pe care orice parinte le vrea indeplinite pentru bebelusul lui. Cum principala grija atunci cand familia are un nou membru este sa-l protejam, trebuie sa luam in calcul ca bebelusul va avea nevoie in primii ani de viata de un loc confortabil si sigur in care sa-si petreaca timpul. Si ce ar putea fi mai sigur decat un patut creat special pentru el?

De ce un patut din lemn?

Cand alegi un patut pentru copil trebuie sa studiezi fiecare amanunt cu prudenta maxima. Iti recomandam sa optezi pentru patuturile care sunt realizate din lemn pentru a evita problemele ce pot pune in pericol sanatatea si siguranta copilului.

Patuturile oferite de Marvis sunt realizate din lemn de fag, un arbore de esenta tare, cu coaja neteda, rezistent, durabil si nobil. Patuturile pot fi ori exclusiv din lemn de fag, ori in combinatii cu MDF sau PAL.

Construite conform standardelor UE, patuturile din lemn pentru copii sunt vopsite cu diferite culori, toate pe baza de apa, iar produsul finit este imbinat fara adezivi periculosi, astfel incat sanatatea celor mici sa nu fie afectata.

Pe langa oferta variata de patuturi, Marvis iti pune la dispozitie si o gama larga de accesorii pentru acestea, de la saltele si lenjerii pana la baldachine si huse impermeabile pentru saltele.

Marvis - producator patuturi pentru bebelusi are ca slogan "Siguranta si confort", adica exact lucrurile de care are nevoie bebelusul tau. Pentru parinti sloganul este "Calitate, nu cifre", pe primul loc fiind confortul si siguranta si abia mai apoi costurile.

Un parinte fericit este si un parinte odihnit. Si amandoua aspectele pot fi bifate daca bebelusul are parte de un somn adanc si odihnitor intr-un patut Marvis.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Patut bebelus Patut copii

Articole recomandate

Citeste si despre