Cum alegi patutul, masa de infasat, comoda si dulapiorul primului bebelus

/ / Modificat: 2020-01-10
Cum alegi patutul, masa de infasat, comoda si dulapiorul primului bebelus

Mobilarea camerei copilului atunci cand devii parinte este o adevarata provocare. Primesti atat de multe de informatii de la prieteni, cunostinte sau rude care sunt deja parinti, incat este destul de complicat sa le filtrezi pe toate si sa intelegi de ce ai cu adevarat nevoie si care sunt piesele de mobilier pe care poti sa nu le iei, cel putin deocamdata, in considerare.

Ce trebuie sa stii despre mobilarea camerei bebelusului?

In primul rand ca nu trebuie sa fie aglomerata. Si tu, si puiul tau veti avea nevoie de un spatiu aerisit, luminos, relaxant, in care sa cresteti impreuna fara sa va loviti de diverse obiecte de mobilier inutile.

Ideal este sa alegeti dormitoare si mobila pentru camera bebelusului care sa permita acestui spatiu sa fie pentru cel mic universul perfect pentru a se odihni, a creste, a se regasi, a se distra si a visa cu ochii inchisi sau deschisi.

Mobilati camera bebelusului cu strictul necesar: patutul, masa de infasat, o comoda si un dulapior, mai ales daca va numarati printre parintii care se confrunta, ca multi altii, cu lipsa spatiului dintr-un apartament "clasic" romanesc.

Stabiliti un buget, iar in limitele acestuia puteti alege ceea ce va doriti pentru camera copilului. Patutul, salteaua, comoda cu cadita, dulapiorul din Cameracopilului.ro sunt confectionate din materiale de inalta calitate. Designul il alegeti dupa gust si tinand cont, evident, de siguranta celui mic.

patut-bebelus

Probabil nu veti vrea sa remobilati camera copilului prea des, astfel ca trebuie sa faceti alegeri "smart". Patutul trebuie sa fie confortabil, usor de utilizat, sigur si rezistent. Nu vreti neplaceri cand micutul va creste si va incepe sa roada marginile, cand ii ies dintisorii, sau sa sara in pat, atunci cand va incepe sa se ridice in picioare. Ideal este sa alegeti patuturi din esente tari, cum ar fi stejarul, artarul, arinul, mesteacanul sau fagul.

Pentru un design unitar aveti la dispozitie o serie de seturi si pachete de mobilier pentru bebelusi, practice, confortabile si frumoase in egala masura. Acestea imbina armonios obiectele de mobilier si accesoriile indispensabile pentru bebe, astfel incat cel mic sa aiba parte de o atmosfera confortabila si sigura.

Comoda cu cadita si masa de infasat pentru bebelusi trebuie alese si ele cu atentie.

In magazinul online Camerabebelusului.ro gasesti comode in mai multe variante de design si pentru toate buzunarele. Ai posibilitatea de a alege fie o comoda echipata cu cadita ergonomica, fie una cu o perna si materiale pentru infasat, extrem de utile in special pentru mamicile care au nascut prin cezariana si carora le este greu sa se aplece.

Dulapurile, comodele si cabinetele cu sertar sunt confectionate din material rezistent din lemn sau din pal fabricat in Italia, iar vopseaua folosita la finisare este non toxica. Modalitatile de montare pe mai multe nivele reprezinta un criteriu important pentru amenajarea unui dormitor confortabil si sigur pentru copil.

patut-bebelus

Seturile de mobilier din magazinul online camerabebelusului.ro includ tot ce are nevoie un copil pentru odihna, joaca si relaxare. Un set este format din patut, saltea, comoda, masa de infasat practica si accesibila, dulap si accesorii. Toate obiectele sunt realizate cu migala deosebita, atent prelucrate si finisate si respecta normele de siguranta necesare pentru a crea un univers magic, in care bebe sa creasca inconjurat de toata dragostea de care are nevoie.

Articole recomandate

Citeste si despre