Scutecele cu indicator de umezeala, in atentia mamicilor

/ / Modificat: 2013-03-08
Scutecele cu indicator de umezeala, in atentia mamicilor

Esti deja experta in schimbarea scutecului bebelusului tau, insa, inca te mai intrebi ce tip de scutec ar trebui sa folosesti pentru a-i oferi copilasului protectie si confort maxim. Te intrebi cat de des ar trebui schimbat bebelusul pentru a nu se irita sau pentru a se simti curat si uscat? Citeste in randurile urmatoare experienta unor mamici din comunitatea Copilul.ro pentru a afla totul despre scutecele cu indicator de umezeala.



Adriana, mamica lui Rares

Pentru mine invitatia la evenimentul organizat de Pampers a fost ca o bine-meritata deconectare. Sunt mamica unui superb baietel de 3 luni, insa oboseala si rutina se acumulasera si simteam nevoia unei activitati noi, unei seri in oras ca intre fete; iar seara de 21 ianuarie a fost chiar mai mult de atat, deoarece am avut parte in plus si de informatii noi, sfaturi utile despre cresterea unui bebelus.

Evenimentul a avut loc intr-o atm
 osfera intima si calda, practic a fost o discutie la o cafea. Ne-a fost prezentat noul produs ce face parte din lumea Pampers, un produs cu adevarat inovator – scutecul Pampers Premium Care cu indicator de umezeala. De-acum scutecele Pampers Premium Care, marimile 1-3, vor avea o zona care isi schimba culoarea din galben in albastru atunci cand intra in contact cu umezeala din interiorul scutecului. Adica un mare ajutor la inceputul frumosului drum de proaspata mamica.


Tot de la expertii Pampers am aflat si care sunt celelalte atuu-uri ale noului produs: este mai subtire cu pana la 20%, materialul din interior se apropie de consistenta bumbacului, are un sistem unic de absorbtie a scaunelor moi, contine un strat de aloe vera pentru hidratarea pielii sensibile a bebeluslui, iar sistemul de prindere pe corp este ultra-flexibil; cu alte cuvinte, reprezinta cea mai buna solutie pentru o mamica si bebelusul ei: protectie maxima impotriva umezelii (pana la 12 ore, lucru extrem de benefic noaptea de exemplu, cand evit sa ii schimb scutecul pentru a nu deranja somnul bebelusului), libertate de miscare pentru cel mic, ingrijirea optima a pielii acestuia, confort in miscare.


pampers_ premium_care

Dupa prezentarea noului scutec, d-nele Roxana Rusu Pusca (medic pediatru) si Cristiana Haica (medic psiholog), doua doamne extrem de bine pregatite, au sters pur si simplu cu buretele multe din intrebarile mamicilor din sala; am primit sfaturi si raspunsuri la intrebari pe teme ca: alimentatia recomandata in alaptare, icterul la nou-nascut, momentul oportun pentru a invata copilul la olita, medicamente premise in alaptare si altele.

Unele mamici au prezentat diverse situatii prin care au trecut impreuna cu bebelusii lor si au primit sfaturi adecvate.

Am fost incurajate sa punem intrebari pe pagina de facebook Pampers pentru nelamuriri generale despre cresterea copilului mic, iar pentru situatiile particulare sa ne adresam medicului pediatru. Tinerele mamici au avut si o sugestie pentru echipa Pampers, aceea ca scutecele care se vand la bucata sa fie ambalate individual, pentru o igiena sigura.

La finalul serii echipa organizatoare a fost extrem de atenta si draguta cu mamicile si am primit fiecare dintre noi cate un cadou; o parte din el a constat in pachete cu noile scutece cu indicator de umezeala pe care le-am probat imediat ce am ajuns acasa la baietelul meu. Am fost mai mult decat incantata de noile scutece, pe care le voi recomanda si altor mamici (vecine, prietene, persoane dragi de pe forumul pe care activez,www.copilul.ro). Motto-ul „o ingrijire de 5 stele” isi merita intr-adevar numele! Pentru ca pana la urma a fi mama inseamna sa oferi tot ce e mai bun copilasului tau si cu siguranta el te va rasplati cu cel mai inocent si frumos zambet!

Andreea, mamica lui Luca

Pe 21 ianuarie am fost invitata la un eveniment organizat de Procter&Gamble si Pampers . Atmosfera, buna dispozitie si confortul au fost cuvintele cheie ce ne-au insotit pe tot parcursul desfasurarii evenimentului.

Doamnele Roxana Rusu Pusca si Cristiana Haica (medic pediatru si psiholog) ne-au oferit informatii pretioase cu privire la starea de sanatate a copiilor nostri si a intregii familii. Cu mare drag si amabilitate au raspuns tuturor intrebarilor adresate de catre mamici.

Noi am folosit Pampers Premium Care inca de la nastere. Sunt foarte subtiri si confortabile, astfel incat baietelul meu poate fi activ cat este ziua de lunga. Pielea lui ramane fina si uscata chiar si atunci cand joaca este in toi. Cel mai mult imi place, si pot sa spun ca ma si ajuta, faptul ca au indicator de umezeala, acesta schimbandu-si culoarea din galben in albastru. Imi dau seama mult mai usor cand scutecul trebuie inlocuit cu unul proaspat si curat.

Pampers ma ajuta zilnic sa fiu o mamica atenta si grijulie si ma sprijina cu produse create special pentru a-mi rasfata si ingriji baietelul in fiecare moment al zilei. Pampers Premium Care chiar ne ofera protectie de 5 stele!

Si nu uitati, copiii nostri isi doresc sa creasca sanatosi!

Alina, mamica Irinei

Impreuna cu inca doua mamici din comunitatea Copilul.ro am fost invitate la o discutie deschisa despre nevoile bebelusilor si despre noul produs Pampers Premiun Care.


Specialistii prezenti la eveniment au fost extrem de draguti si ne-au raspuns la toate intrebarile care ne macina pe noi, proaspetele mamici. Informatiile au fost de un real folos deoarece am aflat lucruri pe care nu le cunosteam despre evolutia si dezvoltarea copiilor.


Am fost surprinsa sa aflu cat de important este confortul pentru un bebelus care are pielea cu mult mai sensibila decat a unui adult si care trebuie sa fie protejata de umezeala, dar in acelasi timp lasata sa respire pentru a preveni eventualele iritatii si afectiuni ale pielii care pot afecta viata bebelusului si mai tarziu pe parcursul vietii sale de copil, de adolescent si chiar si de adult.


Un alt aspect al acestei nevoi de confort a bebelusului este cel psihologic pentru ca asa cum ni s-a si explicat la evenimentul Pampers, senzatia permanenta de disconfort a bebelusului poate afecta dezvoltarea sa psihologica si emotionala.


Ceea ce mi s-a parut absolut revolutionar la noul produs creat de Pampers este indicatorul de umezeala. Cum functioneaza? Pe partea dinspre exterior a scutecului exista o banda ingusta care, atunci cand scutecul este uscat, are culoarea galbena, insa pe masura ce scutecul se uda, acea banda capata o culoare albastruie indicandu-i astfel mamei momentul optim de a schimba bebelusul.


Pe langa informatiile legate de acest nou produs, care seamana foarte mult cu un chilotel pentru ca materialul din care este confectionat este foarte fin si ii confera bebelusului confortul “atingerii de bumbac”, doamnele doctorite au raspuns cu amabilitate tuturor intrebarilor pe care le puneau mamicile participante chiar daca nu aveau legatura directa cu produsul respectiv.


Astfel am aflat cat de importanta este disponibilitatea mamicii de a petrece timp de calitate cu copilul ei, mai ales pana la varsta de 3 ani, perioada in care se dezvolta creierul. Copilul trebuie ingrijit cu dragoste si stimulat in aceasta perioada, iar parintele trebuie sa fie prezent cat mai mult in viata acestuia si cat mai relaxat in prezenta lui. Mediul in care se dezvolta un copil este extrem de important pentru evolutia lui de mai tarziu.


M-am simtit foarte bine la eveniment, discutia a decurs firesc de parca eram un grup de prietene de-o viata care stau la o sueta, desi nu ne mai intalnisem niciodata, am invatat foarte multe lucruri esentiale pentru mine ca mama si pentru asta multumesc Pampers Premium Care.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scutece Scutece bebelusi Scutece pampers

Articole recomandate

Citeste si despre