Cel mai subtire scutec super-absorbant de la Pampers

/ / Modificat: 2013-02-11
Cel mai subtire scutec super-absorbant de la Pampers

Specialistii Pampers stiu cat de importanta este sanatatea pielii in evolutia fizica, psihica si emotionala a micutilor inca de la inceputul vietii. De aceea, ei incearca sa adapteze si sa imbunatateasca permanent produsele, astfel incat acestea sa reprezinte mereu alegerea ideala atunci cand vine vorba de ingrijirea bebelusilor.

Astfel, timp de peste 20 de ani, expertii si designerii Pampers au incercat sa descopere solutia eficienta pentru o piele mereu uscata si cu aspect sanatos. Rezultatul? Noul scutec Pampers Premium Care Dry Max, cel mai subtire scutec super-absorbant de la Pampers.

Cu ajutorul noului Pampers Premium Care, bebelusul se poate bucura de atingerea delicata a mamei.

Noul strat din gel absorbant Dry Max inlocuieste vechiul material celulozic din interiorul scutecului si previne umflarea exagerata a acestuia intre picioruse prin acumularea urinei.

Datorita noii tehnologii, scutecul Premium Care este cu 20% mai subtire decat inainte, insa pastreaza o capacitate excelenta de absorbtie – el poate retine o cantitate de lichid de pana la de 10 ori greutatea sa! Pentru ca ofera o protectie excelenta, noul scutec Premium Care Dry Max este recomandat deopotriva de catre medici si mame.

Descoperirea tehnologiei revolutionare Dry-Max a dus la inlocuirea vechiului strat din interiorul scutecului cu unul nou, dintr-un material special. Acesta contine un gel super-absorbant care retine atat urina, cat si scaunele moi, astfel incat acestea sa nu intre in contact cu pielea bebelusilor.

Studiile efectuate au demonstrat ca noul scutec Pampers Premium Care are o capacitate mai mare de absorbtie si, conform testelor dermatologice, ajuta la protejarea pielii impotriva umezelii pana la 12 ore. Astfel, bebelusul se va putea concentra doar la atingerea delicata a mamei.

Prin atingere, bebelusii le pot transmite parintilor ceea ce simt si ce le lipseste, iar acestia din urma pot raspunde mesajelor pe care le primesc in acest fel. Descoperind cat de mult are de castigat atunci cand cei din jur inteleg "limba pe care o vorbeste", cel mic va deveni mai indraznet si va dobandi incredere in mediul nou cu care a intrat in contact la venirea sa pe lume. Continuand sa foloseasca atingerea ca modalitate de exprimare, cei mici incep sa deprinda aptitudini complexe si sa descopere cu incantare tot ceea ce-i inconjoara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scutece Scutece bebelusi Scutece pampers

Articole recomandate

Citeste si despre