Scapa de problemele digestive cu Biotics si Biotics Baby

/ / Modificat: 2017-07-28
Scapa de problemele digestive cu Biotics si Biotics Baby

Afectiunile digestive sunt unele dintre cele mai frecvente afectiuni ale zilelor noastre. Printre acestea se numara balonarile, diareea, constipatiile, sindromul de colon iritabil etc.

Pentru sanatatea noastra si pentru evitarea acestor afectiuni este esentiala mentinerea echilibrului florei intestinale. In tratamentul sau prevenirea acestor dereglari, Biotics este medicamentul probiotic nr. 1 din Romania (din punct de vedere al vanzarilor catre consumatori). 

Biotics este disponibil atat sub forma de capsule pentru adulti - Biotics Ozone, cat si sub forma de plicuri cu pulbere suspendabila pentru bebelusi si copii - Biotics Baby.

Biotics si Biotics Baby refac natural echilibrul florei intestinale.

Nu au fost semnalate efecte adverse, Biotics este bland atat cu organismul unei persoane mature, cat si cu cel al unui copil.

Pentru mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale si pentru ca organismul sa fie ferit de infectiile intestinale, poti apela cu incredere la Biotics.

Probiotice inca din primele luni de viata

Biotics Baby poate fi folosit inca din primele luni de viata ale bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta. 

Pentru copiii de peste 1 an, Biotics Baby este util in timpul administrarii antibioticelor (pentru prevenirea diareei), pentru tratarea diareei acute si in cazul copiilor alergici (Biotics Baby ajuta organismul sa faca fata mai bine alergenilor). Pulberea Biotics Baby se poate dizolva in orice lichid fara a schimba gustul acestuia, iar micutii o vor accepta cu placere.

Atat Biotics, cat si Biotics Baby pot fi utilizate pentru prevenirea tulburarilor de tranzit intestinal in timpul calatoriilor. Este indicata inceperea administrarii cu 2 zile inaintea calatoriei pentru ca nimic sa nu afecteze vacanta mult asteptata.

Biotics Ozone si Biotics Baby sunt disponibile in farmacii, la nivel national, la pretul recomandat de 16 ron (20 de capsule pentru adulti) si 20,4 ron (10 plicuri cu pulbere pentru bebelusi si copii).

10 iunie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre