Sprayul de gandaci, periculos pentru copil?

Intrebare:

- Am un bebelus de aproape 8 luni si as vrea sa stiu daca este periculos pentru el sa dau cu spray de gandaci in bucatarie (raid) ..deoarece altfel se inmultesc insectele (deja sunt mai multe)si iarasi apare un pericol pt sanatatea copilului.Cu ce anume ma sfatuiti sa dau? Cum sa procedez? Multumesc.

Raspuns:

Nu stiu in ce masura insecticidul descris este periculos pentru copii. Poate ar fi mai intelept sa folositi capcane pentru gandaci, niste cutiute

speciale cu un anumit parfum care atrage gandacii.

Intrati acolo ei mananca dintr-o otrava care actioneaza lent. Suficient de lent pentru a reveni in cuib si a contamina si ceilalti gandaci care nu s-au servit cu otrava parfumata.

Sunt foarte eficiente daca le inlocuiti cu alta capcana cam la 3 saptamani. Folosind 4 cicluri de capcane (un ciclu fiind de 3 saptamani) scapati atat de gandacii adulti cat si de cei care la primul ciclu sunt in stadii inferioare de dezvoltare.


Sanatate va doreste,

dr. Mihnea DRAGOMIR

specialist in medicina familiei


www. doctordragomir.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul