Prima vizita la bebe: ce cadouri sa duci la plocon?

/ / Modificat: 2022-02-28
Prima vizita la bebe: ce cadouri sa duci la plocon?

Ai o ruda sau prieteni apropiati care au devenit parinti si nu stii exact ce cadouri sa duci bebelusului la prima vizita?
Daca în trecut la placon se mergea cu bani si un tort facut în casa, iata ca acum avem nenumarat idei de cadouri pe care le putem alege pentru bebe dar si pentru parintii lui.
Nu mai este necesar sa ne limitam la un tort ci poti opta pentru cadouri atat practice cat si de decor. În functie de legatura pe care o ai cu parintii bebelusului, te poti orienta catre cadouri cu un buget mai redus sau mai mare.
Iata asadar o lista cu cateva dintre ideile din care te poti inspira.

Haine

Nu ai cum sa gresesti cand vorbim despre haine pentru un nou nascut. Marimile sunt universale iar ca si modele gasesti o varietate atat în magazinele online cat si în cele fizice. Indiferent ca vrei sa cumperi haine pentru fetita sau pentru baiat, gasesti sute de solutii care mai de care mai frumoase. De la body-uri, la rochite, costumase, bluzite sau patalonasi, toate vor fi ideale pentru un nou nascut. Te poti gandi chiar si la varianta de a achizitiona haine mai mari pentru a-i fi bune si mai tarziu.

Kit cu amprenta

Un cadou cu adevarat inedit este chiar un kit amprenta bebelusi. Aici parintii pot lua amprentele bebelusului atat de la maini cat si de la picioruse si sa creeze mulaje pe care sa le pastreze peste ani.

Exista variante atat pentru fetite cat si pentru baieti si vei face cu siguranta o surpriza frumoasa nu doar parintilor cat si copilului peste ani.

Carusel cu muzica pentru patut

Cu siguranta parintii au cumparat unul deja, dar asta nu înseamna ca nu poti sa-i oferi si tu unul bebelusului. Acesta va vrea sa se joace cu el mai tarziu si cel mai probabil se va bucura de diversitate.

Pe langa asta, muzica calmeaza bebelusul în timpul somnului si îi dezvolta auzul.

În plus, acesta va fi si un obiect de decor pentru camera bebelusului.

Cutie muzicala

Daca vrei sa contribui si tu la un somn cat mai linistitor al bebelusului dar nu vrei sa optezi pentru un carusel pentru patut, te poti orienta catre o cutie muzicala, care va avea acelasi efect relaxant ca si caruselul.

În plus aceasta poate fi pastrata chiar si pe cand copilul va creste si se poate folosi si pe post de decor.

Lampa de veghe

Lampile de veghe cu lumina ambientala pentru bebelusi sunt cu siguranta un cadou perfect atat pentru bebelusi cat si pentru parinti.

Acestea sunt utile în a-i linisti pe micuti si a-i face sa adoarma mai usor dar si practice pentru parinti, în a-i supraveghea fara a mai aprinde lumina.

Saltea de joaca

Saltelutele de joaca pentru bebelusi sunt unele dintre cele mai utile lucruri dintre care poti opta pentru a face un cadou unui nou nascut. Acestea sunt perfecte pentru dezvoltarea motorie a bebelusilor si gasesti o varietate de modele din care poti alege.

Un astfel de cadou va fi foarte apreciat si de parinti dar si de cel mic care va fi cu siguranta fascinat sa exploreze modele de pe salteluta

Jucarii

Indiferent ca optezi pentru jucarii de plus sau pentru jucarii gumate, bebelusii cu siguranta le vor aprecia. si aici ai variante multiple din care poti alege, atat ca textura, modele, forme sau materiale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vizita nou nascut Vizitare copil Bune maniere vizita

Articole recomandate

Citeste si despre