O zi de basm pentru copiii internati la Spitalul Victor Gomoiu

/ / Modificat: 2023-12-13
O zi de basm pentru copiii internati la Spitalul Victor Gomoiu

Asociatia Lumea Emei a adus magie si bucurie in vietile copiilor internati la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, sectia Neurologie, cu o surpriza speciala de Ziua Sfantului Nicolae.

Cu inima plina de speranta si bucurie, am fost martorii unei zile de basm in care copiii si-au regasit zambetul, iar entuziasmul a umplut saloanele spitalului. Copiii au primit cadouri de poveste de la Disney! Bucuria de pe chipurile lor ne da putere sa mergem inainte!   

Andra Gogan, o prezenta plina de magie: Andra Gogan, ambasadoarea evenimentului, a adus bucurie si emotie in inimile copiilor cu imbratisarile sale calde si vocea blanda. Prin implicarea ei si sustinerea neconditionata, a contribuit la crearea unei atmosfere minunate, citindu-le copiilor povestea minunata ”Abia astept sa fiu regina!”

"Cu recunostinta si bucurie, aduc multumiri echipei minunate de la Asociatia Lumea Emei. Astazi, prin gesturile lor pline de generozitate si iubire, au adus o raza de lumina si fericire in sectia noastra de Neurologie. Copiii internati si familiile lor au avut parte de o zi speciala, iar aceasta nu ar fi fost posibila fara angajamentul si dedicarea voastra. Va multumim pentru ca aduceti culoare si speranta in fiecare zi a acestor copii si pentru ca sunteti alaturi de noi in ingrijirea lor. Suntem recunoscatori pentru parteneriatul nostru si pentru impactul pozitiv pe care il aveti asupra vietilor celor mici." - Dr. Raluca Teleanu, Conf Univ Dr Raluca Ioana Teleanu - Sef sectie clinica Neurologie Pediatrica, Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

Impreuna, aducem Bucurie, Emotie si Speranta: Evenimentul de astazi a fost o confirmare ca, impreuna, putem aduce bucurie, emotie si speranta in vietile copiilor care lupta cu afectiuni neurologice.

"In fiecare zambet de copil, gasim puterea de a continua. La Lumea Emei, credem ca fiecare gest de iubire si fiecare moment de bucurie aduc o schimbare profunda. Suntem dedicati sa aducem lumina in vietile copiilor cu afectiuni neurologice si sa oferim sprijin si speranta familiilor lor. Astazi, in aceasta calatorie, am creat o zi de basm pentru copiii de la Spitalul Victor Gomoiu. Multumim tuturor celor care ne sustin si cred in magia pe care o putem aduce impreuna." - Laura Eremia, Fondator si Presedinte Asociatia Lumea Emei

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spital copii Vizitare copil Internare spital copil

Articole recomandate

Citeste si despre