Saniutele pentru bebelusi, cel mai cool accesoriu de iarna

/ / Modificat: 2015-12-16
Saniutele pentru bebelusi, cel mai cool accesoriu de iarna

Iarna este un sezon care vine cu o multime de atractii pentru copii, dar si pentru noi, adultii. Nu trebuie sa rarim plimbarile in parc doar pentru ca afara e frig si zapada, putem sa transformam orice drum intr-un prilej de distractie folosind saniute pentru bebelusi si copii mici.

Pentru a te bucura de ninsoare si de sarbatorile de iarna asa cum se cuvine, la Baby Merc vei gasi saniute in mai multe variante de culori, dar si cu manere telescopice pentru ca ele sa fie usor de transportat in cazul in care planuiti o vacanta la munte.

Carucioarele pentru bebelusi, dupa cum toti parintii stiu, sunt indispensabile, insa in lunile de iarna sunt recomandate saniutele deoarece sunt accesorii create special pentru acest tip de vreme, iar copiii se vor bucura cu siguranta sa fie transportati in ele.

sanie_hood_roz

Chiar daca bebelusii sunt sensibili, daca sunt bine imbracati si au accesoriile necesare, frigul de afara nu ii va afecta cu nimic, asa ca zapada nu ar trebui sa va impiedice sa petreceti impreuna o dupa-amiaza placuta in familie in aer liber.

Saniutele Baby Merc au manerul ajustabil la inaltime si sunt realizate din metal foarte usor, insa durabil in acelasi timp. Totodata, pe timpul iernii discutam mai mult ca niciodata despre sanatatea copiilor pentru ca cei mici racesc foarte usor, asa ca saculetul saniutei este impermeabil si are interiorul din blana pentru a-l proteja pe bebe de frig.

telescopic_beige

Copilul va sta foarte comod in aceste saniute, care au si centura de siguranta astfel incat micutii sa nu poata cadea de pe ele, dar si elemente reflectorizante pe saculet pentru a evita orice incident neplacut.

saniute_pentru_copii

Miscarea in aer liber este benefica pentru bebelusi, dar si pentru noi, parintii, chiar daca temperaturile de afara sunt scazute. Totodata, in casa, aerul poate fi uscat din cauza sistemelor de incalzit, ceea ce i-ar putea provoca probleme de respiratie bebelusului, iar folosind saniutele Baby Merc parintii pot face si dintr-o iesire la cumparaturi o plimbare distractiva si un prilej de joaca alaturi de copii.

Te asteptam in magazinul nostru online pentru a vedea toate modelele de Saniute BabyMerc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accesorii iarna ieftine

Articole recomandate

Citeste si despre