Tipuri de plans la bebelusi

Plansul bebelusului este un comportament firesc pentru aceasta varsta si reprezinta cel mai important mijloc de comunicare cu cei din jur! Cand este bebelus, copilul plange din cateva motive frecvente: il doare ceva, ii este rau, ii e foame, s-a plictisit, este obosit sau este adormit.

Tipuri de plans la bebelusi, cum le recunosti?

Cand este bebelus, copilul plange din cateva motive frecvente: il doare ceva, ii este rau, ii e foame, s-a plictisit, este obosit. Nu iti poate transmite verbal nevoile lui, de aceea apeleaza la plans pentru a se face "auzit". Felul in care plange, sonoritatea lui si alte comportamente sau reactii asociate fac diferenta intre mai multe tipuri de plans si te ajuta sa ai grija corespunzator de el! Pana la momentul in care copilul incepe sa vorbeasca si sa transmita verbal emotiile si starile prin care trece si nevoile pe care le are, comportamentul lui ramane cel mai important mijloc de comunicare intre voi. Chiar daca pare ca plansul bebelusului este mereu acelasi si ca nu exista diferente intre o repriza de lacrimi si alta, la o analiza atenta a reactiilor lui si a modului in care izbucneste plansul, vei vedea ca exista diferente.

1 din 6 >

Taguri Tipuri plans bebelusi Plans bebelusi Comunicare bebelusi

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul