NIVEA SUN KIDS, brandul nr. 1* mondial de ingrijire solara pentru copii, relanseaza gamele de protectie solara

/ / Modificat: 2022-05-24
NIVEA SUN KIDS, brandul nr. 1* mondial de ingrijire solara pentru copii,  relanseaza gamele de protectie solara

Gamele de protectie solara pentru copii si bebelusi NIVEA SUN Babies & Kids Sensitive Protect, NIVEA SUN Kids Protect & Care, precum si NIVEA SUN Kids Ultra Protect & Play beneficiaza acum de formule actualizate, un nou design si formate practice.

 Protectia impotriva razelor solare este foarte importanta pentru toata lumea, dar mai ales pentru bebelusi si copii deoarece au pielea mult mai sensibila. Mai mult, pielea bebelusilor difera de cea a copiilor deoarece mecanismele proprii de protectie nu sunt inca pe deplin dezvoltate.

Copiii se joaca mai mult afara, fiind astfel mult mai expusi razele soarelui, fie ca sunt la munte sau la mare. De aceea, un produs de ingrijire solara care este usor de aplicat si rezistent la contactul cu apa si nisipul, este esential pentru a-i proteja pe copii si pentru a le oferi parintilor increderea ca cei mici sunt in siguranta.

Cu o traditie de peste 100 ani in ingrijirea pielii, expertii NIVEA dezvolta produse de ingrijire solara adaptate nevoilor diferitelor tipuri de piele, varste si stiluri de viata.

Descopera noua formula de protectie solara NIVEA SUN pentru bebelusi si copii, aprobata de medici pediatri:

 Nivea Sun Kids

Gama NIVEA SUN Babies & Kids Sensitive Protect ofera o formula 5 in 1, special conceputa pentru pielea delicata a bebelusilor cu varsta peste 6 luni – inclusiv a celor cu pielea predispusa la eczeme.

Toate produsele din aceasta gama asigura o protectie imediata si foarte ridicata impotriva razelor UVA si UVB, cu un factor de protectie solara 50+.

Produsele sunt rezistente la apa, nu au parfum si au efect calmant datorita formulelor blande, cu musetel organic.

Gama NIVEA SUN Kids Protect & Care este adresata utilizarii pentru copii cu varsta peste 3 ani si este aprobata de medici pediatri:

Toate produsele din gama asigura o protectie imediata si foarte ridicata impotriva razelor UVA si UVB, cu un factor de protectie solara 50+ si sunt foarte rezistente la apa. Pentru copii mai mari, exista si varianta de lotiune-spray cu SPF 30.

Produsele au la baza o formula delicata, cu ulei de migdale bio si glicerina, care protejeaza si ingrijesc pielea delicata a celor mici. Uleiul de migdale este folosit intr-o gama larga de formule pentru copii, deoarece previne deshidratarea pielii. Uleiul de migdale folosit in produsele noastre, inclusiv in produsul Nivea Sun Kids Protect & Care, este rafinat printr-un proces care exclude potentiale alergii alimentare cunoscute.

Noua lotiune NIVEA SUN Kids Ultra Protect & Play este destinata copiilor extrem de jucausi si care adora sa se balaceasca in apa. Formula 5 in 1 ofera o rezistenta de 3 ori mai mare la apa**, precum si o rezistenta sporita la nisip si transpiratie, pentru joaca pe plaja. in acelasi timp, asigura protectie imediata si ridicata impotriva razelor UVA si UVB, cu factor de protectie SPF 50+.

Cu lotiunea de protectie solara Ultra Protect & Play, NIVEA SUN ofera parintilor siguranta ca pielea delicata a juniorilor este protejata, in timp ce acestia pot zburda in voie si se pot bucura de timpul petrecut in aer liber, in zilele insorite de vara.

Ce mai este nou?


Design-ul nou

Odata cu relansarea gamei NIVEA SUN Kids, produsele beneficiaza de un design mai modern si mai vesel. Noutatea de pe ambalaj: doua picaturi de apa ilustrate jucaus, reprezentand bebelusi si copii. Personajele nou introduse sunt, de asemenea, folosite in diferite instrumente de comunicare care ii educa pe copii cu privire la utilizarea si importanta protectiei solare.


Noul ambalaj NIVEA SUN Kids ofera deja diferite formate de aplicare pentru a se potrivi cat mai bine tuturor preferintelor si ocaziilor. Spray-urile NIVEA SUN Kids Protect & Care si NIVEA SUN Babies & Kids Sensitive Protect sunt acum disponibile intr-un ambalaj nou de tip pistol-pulverizator, care asigura o aplicare mai usoara.

Sustenabilitate

Grija fata de mediul inconjurator este o preocupare constanta a marcii NIVEA. Toate formulele sunt prietenoase cu apele si oceanele: nu contin Microplastic, Octinoxat, Oxybenzona si Octocrylena.

Formulele sunt biodegradabile in proportie de cel putin 62%, iar expertii NIVEA lucreaza in mod constant pentru a face produsele din ce in ce sustenabile, asigurand in acelasi timp – aspect foarte important – o protectie solara ridicata, de incredere.

* Euromonitor International Limited; NIVEA in categoria ingrijire solara specifica pentru bebelusi si copii; in termeni de comert cu amanuntul, date din 2020.

** in comparatie cu crema de protectie solara obisnuita rezistenta la apa

Articole recomandate

Citeste si despre