Scutecele lavabile vs. scutecele din hartie

/ / Modificat: 2010-12-09
Scutecele lavabile vs. scutecele din hartie


Chimicalele regasite in scutecele de unica folosinta, conventionale, reprezinta o problema care se  mentine in actualitate. Dioxina, care, in diferite forme, s-a demonstrat ca produce cancer, defecte la nastere, daune la nivelul ficatului, boli ale pielii, este un produs secundar in procesul de albire a hartiei, proces folosit in manufacturarea scutecelor de unica folosinta.

Acele mici cristale pe care le-ai observat pe organele genitale ale copilului tau sunt polimeri super-absorbanti (SAP) care absorb pana la de 100 de ori greutatea lor in apa si reprezinta un real pericol pentru pielea bebelusului tau.

Dr. Rosalind C. Anderson, de la laboratoarele Anderson din West Hartford, Vermont, a declarat ca astmul bronsic la copii se datoreaza chimicalelor continute de scutecele din hartie: "Poate ca produsele pentru bebelusi precum scutecele de unica folosinta conventionale, biberoanele si jucariile din plastic sunt importanti factori chimici cu efecte toxice.

Parerea mea este ca cel mai bine e sa consumam haine, mancare si produse organice, daca nu sunt naturale cel mai bine ar fi sa le omitem."

Toti avem o viata ocupata iar folosirea scutecelor lavabile nu este intotdeauna practica, mai ales cand calatorim, insa, pentru orice situatie in care ne aflam avem suficiente optiuni de unde putem alege:

Scutece lavabile din bumbac

Scutece lavabile din bumbac, certificate organic 100%. Inchidere cu arici, prevazute cu elastic intre picioare pentru a permite bebelusului sa se miste cat mai natural. Se usuca foarte repede.
Folosind scutece lavabile din bumbac organic 100% feriti bebelusul de eczemele atat de des intalnite, de chimicalele care genereaza candida si care se gasesc in gelul continut in scutecele de hartie.

Scutece de unica folosinta Tushies

Scutece de unica folosinta Tushies, cu strat de bumbac natural. Nu contin gel, sunt naturale si sanatoare 100%.

Copilul nu va mai face eczeme sau iritatii si nu va mai fi expus bacteriei Candida Albicans.

NU sunt albite cu clor si NU contin parfum, vopsea sau latex.

Body cu maneca lunga confectionat din bumbac organic 100%

Body cu maneca lunga confectionat din bumbac organic 100%%, petrecut peste piept pentru a usura schimbul scutecelor si al hainelor.

Materialul nu a fost albit cu clor.

Se inchide cu capse intre picioare si pe partea din fata, iar capsele nu contin nichel.

Kimono din bumbac organic 100%

Kimono din bumbac organic 100%, foarte practic pentru nou-nascuti.

Imprimeu cu animale. Are maneca lunga si este prevazut cu elastic in partea de jos.

OrganicBaby.ro – magazin online, ofera pe piata o gama larga de produse organice (ecologice) destinate copiilor si pregateste in continuare multe alte surprize "sanatoase" pentru parinti si copii!
Daca esti interesata de modul de viata sanatos si organic pentru cresterea copiilor, te poti abona la newsletterul lunar organicbaby.ro.

Showroomul magazinului Organic Baby este situat in Str. Gen. Ernest Brosteanu, nr.22, sector 1, Bucuresti (zona Piata Romana - Hotel Dorobanti - ASE).

Va asteptam sa bem un ceai cald, sa ne cunoastem si mai cu seama sa vizionati produsele noastre 100% organice.

Program: de luni -vineri de la 09.00 la 17.00.

Organic Baby - Natural.Green.Life

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scutece Scutece bebelusi Scutece eco Scutece unica folosinta

Articole recomandate

Citeste si despre