La ce ingrediente trebuie sa fim atenti cand alegem servetele pentru copii

/ / Modificat: 2020-08-05
La ce ingrediente trebuie sa fim atenti cand alegem servetele pentru copii

Sa alegi servetele umede pentru copii poate fi o adevarata provocare, dat fiind faptul ca ai de ales intre atat de multe sortimente. E greu sa te hotarasti cand vezi atatea reclame, cand auzi atat de multe pareri; nici nu iti dai seama ce te tenteaza mai mult: pretul, ambalajul, mirosul? Raspunsul este, insa, mult mai simplu: te uiti la ingrediente si le alegi pe cele fara parabeni, parfum, SES sau alcool.

Cand ai un bebe, te afli in cautarea unor servetele umede care sa fie prietenoase cu pielea copilului tau, sa curete delicat, sa hidrateze si, foarte important, sa nu irite. Ideal este ca PH-ul produsului sa fie unul echilibrat, iar daca servetelele au si bumbac in compozitie, ai gasit deja ceea ce ai nevoie.

Substantele si extractele din servetelele umede pentru copii trebuie sa fie natural, sa curete pielea cu blandete, sa calmeze si sa hidrateze. 

Verifica atent si termenul de garantie al servetelelor, dar si daca pe ambalaj este mentionat "testat clinic" sau "testat dermatologic".

Pentru a-i asigura bebelusului tau o ingrijire delicata a pielii, poti apela cu incredere la gama de produse Cottonino Pure. Delicate, special concepute pentru bebelusi, cu ingrediente naturale ce curata si hidrateaza pielea celor mici, servetelele umede pentru bebelusi, laptele de curatare pentru par si corp sau lotiunea-ulei pentru corp nu contin nici parabeni, nici silicon, coloranti sau SLES.

Servetelele umede Cottonino Pure au o formula cu 99% apa, nu au parfum, iar materialul are in compozitie bumbac, ceea ce le face ideale pentru pielea sensibila si delicata a micutilor.

Din gama Cottonino Pure fac parte si alte produse fine ca o mangaiere pentru puii nostri, inca din prima zi. Laptele de curatare pentru par si corp curata si calmeaza pielea datorita D-Panthenolului si extractelor de galbenele si musetel, iar continutul ridicat de glicerina asigura o hidratare ideala.

Ingrijirea pielii bebelusilor nu este completa fara Lotion Oil Cottonino Pure, un amestec de uleiuri si ingrediente naturale care le rasfata pielea delicata dupa fiecare baita. Amestecul din uleiuri de floarea soarelui si struguri si extractele de galbenele, aloe si musetel se combina perfect cu Vitamina E si D-Panthenol, substante care hidrateaza si protejeaza pielea in fata agentilor daunatori.

Arata-i bebelusului tau toata dragostea ta folosind si alte produse din gama Cottonino Pure, creata cu dragoste, din cele mai bune ingrediente testate dermatologic, pentru a elimina orice riscuri pentru pielea sensibila.

Articole recomandate

Citeste si despre