Creste-ti copilul eco-friendly!

/ / Modificat: 2012-01-10
Creste-ti copilul eco-friendly!





 

Cu siguranta ai auzit pana acum de produsele eco. Fie ca e vorba de produse alimentare, de haine sau de produse de ingrijire, toata lumea vorbeste acum de produsele eco. Te-ai gandit vreo clipa insa ca poti avea grija chiar de copilul tau intr-un mod eco?

Cum iti suna o colectie diversa de hainute eco pentru copii? Hainute si accesorii certificate ecologic 100%, din bumbac natural organic pot fi cumparate si din Romania: body-uri in culori si cu imprimeuri diferite pentru bebelusii moderni, seturi pentru cei mici formate din tricou si pantaloni, caciulite si kimono-uri colorate pentru un somn lin si pentru vise placute, halate si prospoape de baie cu imprimeuri vesele pentru copilul tau.

Scutece ecologice

Scutecele Itti Bitti iti vor schimba parerea legata de scutecele lavabile reutilizabile. Fine si foarte confortabile,  iti vor scapa copilul de eczemele si iritatiile atat de neplacute. Scutecele Itti Bitti nu contin gelul, care se regaseste in scutecele conventionale, si care provoaca periculoasa bacterie Candida Albicans.

Adauga la lista de cumparaturi si un nou sistem de spalare ecologic, numit Ecoballs. Sistemul Ecoballs este alternativa ecologica a solutiilor de spalare (conventionale), nu polueaza apa si nu lasa urme de chimicale pe haine. Sunt non-alergice si reutilizabile, putand fi folosite pana la 1000 de spalari.

Toate aceste produse le poti gasi in magazinul OrganicBaby.ro si, incepand din aceasta luna, si pe CharityGift.ro, 10% din incasari urmand sa ajunga la Fundatia "Inima de Copil".

"Un copil sanatos este un copil fericit! OrganicBaby.ro a fost deschis din dorinta de a creste copii sanatosi intr-o planeta cat mai curata. Tocmai de aceea dorim sa sustinem 'Inima de copil', donand 10% din vanzarile noastre catre aceasta asociatie", spune Claudia Nicolae, general manager OrganicBaby.

Produsele OrganicBaby.ro sunt certificate organic de catre GOTS (Global Organic Textile Standard). Toate sunt realizate din bumbac 100% organic, ceea ce reprezinta o garantie pentru pielea bebelusului tau. Bumbacul organic este colorat cu vopsea alimentara si crescut fara substante chimice. De aceea, hainele sunt foarte prietenoase cu pielea sensibila a bebelusilor, precum si cu mediul inconjurator. Acestea sunt atat de fine incat nu mai este nevoie de folosirea balsamului de rufe.

CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina.  Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

13 august 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre