Bratarile din aur pe snur rosu pentru bebelusi. Cum le alegi si cand le oferi?

/ / Modificat: 2022-06-13
Bratarile din aur pe snur rosu pentru bebelusi. Cum le alegi si cand le oferi?

Avem acest obicei de a-i oferi cadou bebelusului o bratara pe snur rosu in primele luni de la nastere sau la botez. Pe langa hainute si jucarii, alegem sa facem cadou bratari din aur pe snur rosu pentru protectie si valoare.

In realitate bratara de bebe nu este atat de mult pentru el, deoarece fiind atat de mic inca nu are cum sa se bucure, ci mai degraba este facut pentru bucuria parintilor, bunicilor si a celor mai apropiati membrii ai familiei. snurul rosu este asociat protectiei si, desi nu credem in “deochi” sau in alte superstitii, ne grabim sa punem snurul la manuta nou-nascutului ca sa stim ca este protejat.

Bratara din aur cadou pentru bebelus mai are si o motivatie practica – este valoroasa si o poate purta mult timp. Nimeni nu ii cumpara bebelusului o bratara din metale comune, deoarece pielea bebelusului este sensibila si se poate irita usor si, in plus, alegem aurul pentru ca vrem sa dam valoare momentului: venirea pe lume a ingerasului mult iubit.

Acum ca stim de ce le oferim bebelusilor bratari din aur cadou, hai sa vedem cum le alegem cel mai bine:

  1. Ce conteaza cel mai mult atunci cand alegem o bratara din aur pentru bebelusi?

  2. Ce bratari din aur sa  oferim la botez?

  3. Ce alte bijuterii din aur am putea sa le oferim cadou copiilor?

Ai o multime de optiuni de bijuterii din aur pentru cadouri si uneori alegerea poate sa fie coplesitoare. Mai ales daca bebelusul ti-e foarte apropiat si nu vrei sa iei orice doar ca sa bifezi evenimentul. stim cat de important este momentul pentru parinti, bunici, nasi, matusi si toti cei apropiati familiei.

De aceea vrem sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie.

1. Ce conteaza cel mai mult atunci cand alegem o bratara din aur pentru bebelusi?

Metalul: stii deja ca aurul este hipoalergenic, cu alte cuvinte sunt riscuri foarte mici sa-i irite pielea bebelusului. Nu are sens sa insistam pe subiect pentru ca, in general, nu se aleg pentru bebelusi bratari din alte metale decat din aur si, ocazional, argint.

Forma: este cel mai important aspect de care sa tii cont. Design-ul bratarii trebuie sa fie adaptat in functie de forma si nu invers. Ce inseamna acest lucru? Ca intotdeauna bratarile de bebe trebuie sa aiba forme rotunde sau rotunjite, fara margini ascutite sau taioase.

Motivul este simplu: bratarile cu margini ascutite sunt incomode si ranesc pielea fina a bebelusului.

Valoarea in timp: daca alegi spre exemplu o bratara de bebe din aur cu un ingeras si cu un diamant, poti s-o valorifici mai usor. Cand bebelusul va creste, o va putea pune pe un lantisor in asa fel incat sa o poarte fie ca bratara, fie ca lantisor la baza gatului. Ne referim desigur la situatiile in care bebelusul este fetita. in cazul baieteilor, bratara de botez poate trece la mama.

Si uite asa am ajuns la capitolul cadourilor de botez.

2. Ce bratari din aur sa  oferim la botez?

Bratarile din aur cu ingerasi sunt cele mai raspandite si, bineinteles, recomandate si de noi. Pe langa acestea, noi iti mai recomandam bratarile personalizate cu numele bebelusului si cu un design foarte dragalas.

De asemenea, daca bebelusul este baietel avem o propunere de cadou deosebit: bratarile de bebe cu safir albastru pe snur rosu de la IONA. Arata foarte bine si dau o nota eleganta evenimentului.

3. Ce alte bijuterii din aur am putea sa le oferim cadou copiilor?

Din punctul nostru de vedere, copiii ar trebui sa poarte cat mai putine bijuterii din aur deoarece atrag atentia asupra lor la o varsta la care nu se pot proteja singuri.

Singurele bijuterii din aur pe care le recomandam sunt bratarile de botez pe snur rosu si cerceii din aur pentru fetite.

In afara acestora, evita sa ii dai copilului sa poarte bijuterii din aur pentru ca, lasand deoparte siguranta lui, nici nu cunoaste valoarea obiectului. Poate oricand sa dea cadou bijuteria, unui alt copil de la gradinita, in schimbul unei jucarii.

Stim ca se gasesc in comert o multime de bijuterii din aur pentru fetite: bratari pe lantisor, ineluse si lantisoare, insa din punctul nostru de vedere nu sunt o optiune etica.

Sigur ca, daca vrei s-o inveti pe fetita ta sa se accesorizeze, ai si alte optiuni mai putin valoroase si la fel de prietenoase cu pielea ei: la magazinele de copii exista bijuterii colorate din compusi hipoalergenici, derivati din plastic si cauciuc. Sunt bijuterii adaptate pentru copii, se gasesc la preturi mici si nu te doare cand le pierde sau le da mai departe.

Speram sa te ajute articolul nostru! Suntem aici oricand ai nevoie de noi. @iona_jewelry

#makegoldcoolagain #qualitynotquantity

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre