Alege sapunul potrivit pentru tine si bebelusul tau

/ / Modificat: 2011-09-28
Alege sapunul potrivit pentru tine si bebelusul tau

Sapunul-crema Dove Extra Sensitive, atent cu pielea ta si a bebelusului tau!

Fiecare mama stie ca pielea sensibila a copilului are nevoie de o atentie speciala, de aceea produsele de ingrijire trebuie alese in functie de varsta si de tipul de piele al copilului.

Dove este atent cu produsele special create pentru pielea delicata a copiilor si lanseaza sapunul-crema Dove Extra Sensitive cu o patrime crema hidratanta, ce actioneaza delicat asupra pielii fiind recomandat pentru ingrijirea zilnica a bebelusilor, a copiilor si a persoanelor cu afectiuni dermatologice precum dermatita atopica sau acneea.

Avand o formula patentata de hidratare si curatare fara coloranti, parfum sau conservanti, sapunul Dove Extra Sensitive ofera protectie delicata pentru pielea copilului tau.

Stiai ca apa de la robinet contine substante dure ce irita pielea si o pot usca excesiv? Sapunul cu o patrime crema hidratanta de la Dove asigura necesarul zilnic de hidratare si actioneaza impotriva uscarii si deshidratarii pielii. Fara miros si coloranti, sapunul-crema Dove Extra Sensitive poate fi prietenul copilului tau in timpul baitei zilnice.

De ce sa folosim un sapun cu pH neutru si fara coloranti sau parfum?

In cazul bebelusilor sub 2 ani, glandele sudoripare si sebacee din piele nu isi indeplinesc inca toate functiile, de aceea se recomanda mentinerea unui pH neutru al pielii pentru a-i oferi protectie impotriva microorganismelor patogene.

Este important sa invatam copiii ca spalatul pe maini inainte de fiecare masa este obligatoriu pentru a evita aparitia unor boli sau infectii cauzate de microbii si bacteriile depuse pe obiectele cu care micutul intra in contact. Dove are grija de pielea copilului tau, astfel incat el se poate spala pe manute de mai multe ori pe zi. Avand o patrime crema hidratanta, Dove Extra Sensitive nu usuca pielea asa cum fac sapunurile obisnuite.

Acorda-ti tie si micutului tau ingrijirea delicata de care aveti nevoie cu noul Dove Extra Sensitive!

Pret recomandat: 4,53 Ron

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre