Top sandale pentru copii, preferatele noastre

/ / Modificat: 2012-08-31
Top sandale pentru copii, preferatele noastre

Sandalutele sunt principalele tipuri de incaltari de vara pentru copil. Producatorii de incaltaminte pentru prichindei au fost harnici si au scos pe piata o multime de modele, cat mai colorate si interesante, atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Iata cateva recomandari de sandalute pentru micuti, foarte la moda in acest sezon!

Sandale pentru fetite

Sandale roz, deschise in fata, cu fundita

 sandale fete- roz

Iata o pereche de sandalute extrem de dragalase pentru fetita ta. Pe langa faptul ca sunt roz si dulci precum o bombonica, acestea permit pielii piciorului sa respire si sunt comode, deoarece au o talpa usoara din elastomer, antiderapanta.

95.99 lei, laredoute.ro

Sandale Nike Sunray

 nike-sunray-fete

Sandalutele imbulinate de la Nike pentru fetite dragalase sunt extrem de haioase, dar si utile pentru copilul care invata inca sa mearga.

Sunt recomandate pentru bebelusi si sunt create astfel incat sa sustina corespunzator piciorul micutei tale si sa ii permita o flexibilitate crescuta a miscarilor.

93 lei, bravosport.ro

Sandale Bobbi Shoes

 sandale-colorate-fete

Iata o pereche de sandalute absolut adorabila pentru fetite. Pe langa faptul ca sunt foarte vesele si colorate, are imprimate si niste modele dragalase, pe placul oricarei fete sic si elegante.

54 lei, deichmann.ro

Sandale Jasmine Lucky Cherry

 sandale-cherry

Iata un alt model special de sandalute pentru fetite elegante si pasionate de moda.

Sandalutele din piele naturala moale sustin glezna micutei tale si ii ofera stabilitate si confort, iar aspectul pastreaza culori placute si elegante, in tonuri calde si modele geometrice colorate cu gri si rosu sau roz.

224, 25 lei, bondarel.ro

Sandale piele Avus

sandale-floricele-roz

Pentru fetitele sic si foarte elegante, avem o pereche de sandalute din piele extrem de delicata si frumoasa, perfecta pentru evenimente speciale.

Albe si cu floricele roz, in ton cu culorile deschise si calde ale verii, sandalutele micutei tale vor atrage privirile tuturor trecatorilor.

109 lei, hainedecopii.ro

Sandale pentru baietei

Sandale Adidas Akwah

sandale-baieti-adidas

Culorile vii si aprinse din acest sezon se poarta la baietei in aceeasi masura in care predomina in moda pentru fetite. Aceste sandalute pentru baietei sunt perfecte pentru piciorul in plina dezvoltare al copilului si au confort garantat.

110 lei, bravosport.ro

Sandale Bobbi-Shows

sandale-bobbi-baieti

Iata o alta pereche de sandale dragalasa pentru baietelul tau, care are suporturi de sustinere corespunzatoare a gleznei copilului, dar care lasa totodatata pielea sa respire si micutul sa se miste in voie.

49 lei, deichmann.com

Sandale DYNE Ronce, Cherry, Tourbe

 dyne-sandale-baieti

Sandalutele pentru baietei din piele naturala moale, au inchidere cu bareta cu catarama in lateral si sunt foarte elegante si stilate. Intr-o combinatie calda de culori pamantii, cu usoare accente de rosu, aceasta pereche de sandalute este una dintre cele mai frumoase perechi de incaltari de vara pentru baietei.

164, 25 lei, bondarel.ro

Sandale piele Melania

sandale-baieti-melania

Iata un model nou-nout de sandalute pentru baietei, special creat pentru sezonul de vara 2012, in culori deosebite si cu un design spectaculos.

Sandalele sunt din piele naturala si sunt create special pentru sustinerea piciorului si flexibilitatea miscarilor in timpul mersului.

89 lei, hainedecopii.ro

Care este modelul tau preferat de sandalute pentru copii? Care ti se par cele mai frumoase? Dupa ce criterii de ghidezi cand cumperi incaltamintea prichindelului tau? Spune-ne sfaturile si sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incaltaminte vara copii Incaltaminte copii

Articole recomandate

Citeste si despre