Tinute lejere de vara pentru nou-nascuti si bebelusi

/ / Modificat: 2013-03-07
Tinute lejere de vara pentru nou-nascuti si bebelusi

Tinutele de vara ale nou-nascutilor si bebelusilor trebuie sa indeplineasca cateva reguli stricte: sa fie din materiale naturale, deschise la culoare, cat mai subtiri si sa fie confortabile. Daca au si efect protector impotriva razelor UV, cu atat mai bine. Iata cateva recomandari utile pentru acest sezon!

Salopeta_hello_kitty_pentru_nou_nascutiSalopeta de vara nou-nascuti

Garderoba generala pentru nou-nascuti nu ofera foarte multe optiuni. Nou-nascutilor le sta cel mai bine si comod in body-uri. Acestea sunt practice si lejere pentru ei. In cazul in care este cald se evita botoseii, dar nu se uita palarioara.

Este important sa nu scoti copilul abia nascut la temperaturi caniculare, ci doar in afara intervalului orar in care soarele arde puternic. Iar cand o faci, impresioneaza-i pe cei din jur cu unul dintre cele mai dragalase body-uri cu imprimeu Love si motiv Hello Kitty.

Pret: 57 lei

3suisses.ro

Bluza_cu_buline_fetiteBluza si fustita pentru fetite

Iata o tinuta dragalasa pentru bebelusa ta. Este formata dintr-o bluzita vaporoasa in forma de trapez, cu decolteu patrat si imbulinata destul de subtil.

Este confectionata din voal de bumbac si este de culoare alba. Daca este asortata cu fustita din denim pentru fetite in pas cu moda si cu o palarioara care ofera o pata de culoare tinutei, atunci ai la-ndeman alegerea perfecta de tinuta pentru vara.

Bluza

Pret: 58 lei

3suisses.ro

Fustita_denim_fetiteFusta denim

Pret:65 lei

Bebe-mania.ro

Palarioara_rochitaPalarioara


Pret:27 lei


Lalu.ro

Rochie_troizenfantsRochita de vara

Rochita de culoare alba in forma evazata si dantelata la manecute face din fetita ta un ingeras dragalas. Este o rochie vaporoasa, racoroasa si ideala pentru zilele toride de vara. Poti alege si varianta pe bej, daca albul nu iti surade.

Trebuie sa stii ca este croita integral din panza de bumbac, fiind delicata cu pielea sensibila a micutei tale. Pentru a da o pata de culoare rochitei si a o scoate din monotonie, poti asorta o palarioara multicolora pentru protectia ei solara.

Rochie Troizenfants

Pret:225 lei

3suisses.ro

palarie_movPalarie

Pret: 15 lei

Clades.ro



Set_salopeta_cu_pantalon_scurt_pentru_baieteiSet salopeta cu pantalon scurt pentru baietei

Pentru baietei alegerile sunt mai simple. Una dintre cele mai practice alegeri este salopeta care este compusa din pantalonasi scurti si tricou asortat. Acesta din urma este confectionat din bumbac 100% si reprezinta o alegere haioasa pentru bebelusii veseli.

Pret: 36 lei

Modabebe.ro

Salopeta_baietei_bumbac_organicSet baietei din salopeta si tricou de vara

Salopetica pentru baietei este facuta din bumbac organic si se inchide cu capse, putand fi ajustata in functie de inaltimea bebelusului. Salopeta albastra care imita denimul poate fi asortata cu un tricou dungat, super dragalas de vara cu imprimeu de pompier.

Salopeta

Pret: 36 lei

Oglinjoara.ro

Tricou_cu_imprimeu_masinuta_de_pompieriTricou

Pret:36 lei

Bebe-mania.ro



Set_salopeta_fetiteSet salopeta fetite

Acest set de vara pentru fetite este unul dintre cele mai dragalase. Este intr-o combinatie de culori, in care predomina rosul.

Imprimeul este format din bulinute si floricele cu cateva gaze dragalase presarate ici-colo. Pantalonasii sunt in stil gogosar. Papusica ta va arata senzational in acest set lejer de vara.

Pret:36 lei

Modabebe.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Hainute bebelusi Protectie solara bebelusi Hainute nou nascuti Haine vara bebelusi Protectie solara bebelusi Ingrijire bebelus Piele bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre