Tinute de vara pentru copii fericiti

/ / Modificat: 2020-05-26
Tinute de vara pentru copii fericiti

Copiii sunt cunoscuti pentru energia debordanta, entuziasm, curiozitate si idei nastrusnice. Ultimele doua luni jumatate au adus provocari in toate planurile, iar parintii si copiii nu au fost nici ei evitati de grijile provocate de schimbarea brusca a stilului de viata.

Cursurile urmate de acasa de catre cei mici s-au suprapus de multe ori cu lucrul de acasa al parintilor, iar restrictiile impuse au afectat programul obisnuit al intregii familii.

Odata insa cu venirea sezonului cald si ameliorarea situatiei provocate de pandemie, distractia se muta afara, in parcuri si gradini, cu masurile de siguranta necesare.

Jocuri, activitate fizica, aer curat, soare si multe rasete – sunt cateva dintre elementele de baza ale verii si ale unui stil de viata sanatos pentru copii. Pentru aceasta, insa, este necesara o garderoba versatila, care sa sustina buna dispozitie prin confort si modele dintre cele mai vesele. in alegerea acesteia, este important sa se tina cont de o serie de factori.

Functionalitatea tinutelor, data de croieli lejere si fibre elastice se impleteste la modul ideal cu sustenabilitatea conferita de procesele de productie sigure pentru mediu si de tesaturile ecologice, in timp ce alaturarile curajoase de culori si imprimeurile jucause adauga o nota cool, autentica micilor exploratori. 

De la dorinta de a le oferi copiilor o vara distractiva, in siguranta a pornit si colectia Tommy Kids realizata de designer-ul american Tommy Hilfiger. Purtând tinutele clasice cu un twist propuse de aceasta, micii pionieri se vor putea bucura la maxim de aventurile lor atât acasa, cât si in aer liber. 

Colectia TOMMY HILFIGER Primavara-Vara 2020 pentru Copii patrunde in spiritul de pionierat al Americii moderne, aducând un twist jucaus bogatului patrimoniu nautic al marcii. Moda devine functionala cu detalii de utilitate, impermeabilitate si un finisaj TH Cool miDori® care ofera proprietati de absorbtie a umiditatii si racire.

Tricourile premium din bumbac, hanoracele si pantalonii scurti sunt reimaginate prin influentele nautice si insertii surprinzatoare in culori neon. in plus, nuantele stralucitoare de galben, turcoaz si roz aduc o nota proaspata paletei de culori rosu, alb si albastru, in timp ce logo-ul emblematic sub forma de steag intr-o broderie all-over implineste 35 de ani de istorie.

Tommy Kids Primavara-Vara 2020 este o colectie care adauga versatilitate, confort si un aspect tehnic ADN-ului clasic american cool al brandului.

Ajutati de vremea frumoasa din sezonul cald, de prezenta si incurajarile parintilor, dar si de tinutele vesele si confortabile, cei mici vor explora si in aceasta vara lumea, in siguranta, descoperind lucruri noi si bucurandu-se de vacanta.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Articole recomandate

Citeste si despre