Noua moda: parintii isi imbraca copiii la fel ca pe ei

/ / Modificat: 2018-11-27
Noua moda: parintii isi imbraca copiii la fel ca pe ei

Din ce in ce mai multi parinii isi imbraca copiii cu aceleasi haine ca si ei. O situatie amuzanta atunci cand ambele generatii folosesc aceleasi tinute de sus pana jos.

Folosirea hainelor identice atat pentru parinti, cat si pentru copii este o tendinta cunoscuta sub numele de Mini mine, cea mai recenta de moda si stil. Este chiar principala preocupare a multor designeri de a-si adapta colectiile si modelele in functie de aceasta tendinta.

De fapt, copiii se bucura cu adevarat de aceasta experienta. Aproape imediat, brandurile au vazut o oportunitate de a incepe sa creeze haine identice pentru parinti si micutii lor.

Foto: Pinterest

Desigur, acest lucru nu inseamna ca acestia trebuie sa aiba o tinuta accesorizata identic. Aceasta presupune doar ca parintele si copilul sa aiba aceleasi camasi sau pantaloni pentru a aparea la fel.

Intareste legatura cu copilul tau

O tinuta la fel, este o modalitate prin care legatura dintre parinte si copil devine mai puternica si, in plus, este foarte distractiv pentru ambele parti. Desi poate parea o actiune fara importanta, impartirea hainelor le permite micutilor sa se simta speciali, sa-si consolideze stima de sine, legatura de familie si sentimentul de apartenenta.

In orice caz, aceasta noua moda nu ar trebui sa accelereze procesul de crestere al copiilor. Prin urmare, propunerile trebuie sa ramana copilaresti, confortabile si adecvate varstei lor.

O imagine greu de uitat

Daca copiii vor sa se imbrace ca si parintii, nu exista nicio problema in "clonarea" articolelor de imbracaminte. Alegerea aceluiasi model sau aceleiasi game de culori atat pentru parinti, cat si pentru copii este o imagine frumoasa, greu de uitat.

Sfaturi pentru imbracarea copiilor, la fel ca parintii

Pantofii

In primul rand, poti evalua optiunea de a incalta tatal si fiul cu aceeasi pereche de pantofi. Fara indoiala, gasesti repede doua perechi la fel si iti permite sa obtii acelasi aspect fara sa fie ceva foarte strident.

Culoarea

Combinarea culorilor este una dintre cele mai bune modalitati de imbracare a copiilor si a parintilor. De exemplu, purtarea unui tricou sau a unei perechi de pantaloni in acelasi ton este ceva ideal si usor de gasit in orice magazin sau dulap cu haine.

Camasa

Tricourile cu imagini, fraze sau sigle pot servi pentru a face copilul sa se simta ca tatal sau. In cele mai multe cazuri, va trebui sa faci o investitie mica. Dar va merita!

Outfit complet

Nu este usor intotdeauna usor sa obtii acelasi aspect, de sus pana jos, si pentru parinti si pentru copii. Cu toate acestea, daca doresti asta, va trebui uneori sa deschizi buzunarul. Un truc simplu este acela de a combina camasi simple cu blugi pentru a se potrivi.

Inainte de a termina, trebuie remarcat faptul ca micutii trebuie nu trebuie sa-si piarda inocenta. Asta este mai mult o joaca, nu o baza pentru definirea stilului sau vestimentar.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine copii

Articole recomandate

Citeste si despre