Noua colectie Rhea Costa pentru Designers for Kids

/ / Modificat: 2013-10-09
Noua colectie Rhea Costa pentru Designers for Kids

Noua colectie Rhea Costa pentru Designers for Kids

Rhea Costa a lansat colectia capsula pentru sezonul toamna/iarna, care include fuste, bluze, pantaloni si cardigan-uri care, accesorizate diferit, se potrivesc si pentru tinute de zi si pentru tinute de seara, dar si paltonase din stofa perfecte pentru sezonul rece.

Rhea_Costa.
Designerul a creat pentru Designers for Kids o linie speciala pentru copii, in care a transpus tendintele si inspiratia folosite pentru colectia principala Rhea Costa Autumn/Winter 2013/2014. Stofa, bumbacul, voalul, brocart-ul, taftaua, crepe-ul, tulle-ul, sunt materialele propuse pentru sezonul urmator, combinate cu detalii pretioase precum dantela brodata manual si nasturii perluta.

Rhea_Costa_colectie
"Colectia capsula din sezonul acesta se potriveste oricarei fetite si, mai ales, oricarei mamici. Am reinterpretat fustita clasica de balerina si ideea de eleganta si stil pentru doamnele in miniatura, am adaugat pantalonii skinny si jachetele din stofa. Colectia este, de fapt, o varianta la scara mai mica a colectiei de toamna/iarna Rhea Costa", a declarat designerul.

rochita
Piesele pot fi achizitionate on-line, exclusiv de pe site-ul Designers for Kids: www.designersforkids.ro

Despre Designers for Kids

Roxana Dumitru si Adina Sasu sunt doua antreprenoare care au avut curajul sa viseze la lumea frumoasa si inocenta a copilariei. Ele au reusit, intr-un timp foarte scurt, sa materializeze unicul proiect de fashion Made in Romania dedicat copiilor: Designers for Kids. Este un proiect amplu, care include colectii de hainute, accesorii si incaltaminte pentru copii, create de designeri romani (Rhea Costa, Andreea Raicu, Parlor, George Neagu,  Dana Rogoz, Carla Szabo, Malvensky, M Scarves, Zaysha, etc). Toate piesele sunt reunite sub umbrela Designers for Kids si se pot achizitiona exclusiv online de pe www.designersforkids.ro.

Campania "Imbraca un copil"!

Conceptul Designers for Kids este unul generos, avand si o latura sociala. Mai exact, la fiecare articol achizitionat de la Designers for Kids, 10% din suma este redistribuita catre organizatia Mia’s Children. Orice hainuta sau accesoriu cumparat de la Designers for Kids imbraca si un copil de la Mia’s Children. In curand, acest proiect va include si alte organizatii care vor fi sustinute de Designers for Kids.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre