Care sunt hainele potrivite pentru a fi facute cadou unui bebelus

/ / Modificat: 2021-06-22
Care sunt hainele potrivite pentru a fi facute cadou unui bebelus

Venirea pe lume a unui bebelus este un eveniment important si plin de fericire atat pentru familie cat si pentru rude sau prieteni apropiati. Un astfel de eveniment trebuie rasplatit ca atare, asa ca trebuie sa te pregatesti cum se cuvine pentru intalnirea cu cel mic. Alegerea cadourilor pentru bebelus poate fi extrem de emotionanta, mai ales pentru persoanele care nu au devenit inca mame. Ei bine, aceasta alegere nu este deloc simpla , asa ca astazi iti venim in ajutor cu cateva idei de haine pentru bebelusi.

Salopete sofisticate

O idee simpatica de cadou este reprezentata de salopetele elegante pentru nou nascuti. Acestea sunt practice si comode si pot constitui o tinuta perfecta pentru un bebelus, mai ales in momentele in care participa la evenimente deosebite, precum botezul sau zilele de nastere. Atunci cand accepti un astfel de cadou, recomandat este sa te axezi pe materiale de calitate, din bumbac natural si cusaturi rezistente. Poti opta pentru salopete din catifea cu maneca lunga, in culori precum roz sau rosu daca este fetita sau albastru, verde ori turcoaz daca este baietel.

Body-uri colorate cu texte haioase

Body-urile sunt cea mai buna alegere atunci cand ne dorim haine pentru nou- nascuti. Pentru interior, cele mai bune sunt body-urile tip kimono, cu prindere prin capse plastifiate. si in acest caz, sunt recomandate materialele naturale care sa ofere tot confortul necesar micutilor, mai ales ca in primele luni de viata pielea lor este foarte sensibila. De asemenea, asigura-te ca imprimeurile si culorile sunt vopsite cu vopsea ecologica, pe baza de apa, care nu ies la spalat.

Hainute pufoase

Pijamalele sau costumasele lejere de stat prin casa sunt ideale atunci cand nu stii ce anume sa cumperi. Singurul lucru la care trebuie sa fii atent este marimea si materialul din care sunt confectionate. Axeaza-te pe haine realizate din bumbac moale, pentru ca sunt foarte confortabile si asigura bebelusului odihna de care are nevoie pentru a se dezvolta normal. Mai mult decat atat, pentru imprimeurile texturate alege culori vii, care il vor binedispune pe micut inainte de odihna.

Bluzele potrivite pentru bebelusi

Atunci cand cauti bluze, tricouri si pulovere pentru bebe sa ai in vedere ca acestea sa aiba gatul larg sau prindere la gat, pentru a aluneca usor pentru capul copilului. De asemenea, si bluzele cu prindere intre picioare sunt foarte indragite de catre parinti.

Paturici pentru pitici

Pe langa hainute, bebelusii au nevoie si de anumite accesorii, cum sunt si paturile. Acestea fie ca sunt din bumbac sau din lana sunt extrem de comode si potrivite pentru cei mici. De asemenea,acestea sunt potrivite si pentru uz extern, fiind prezente cu bebelusul cand iese la plimbare.

Asadar, atunci cand alegi haine pentru bebelusi, ai in vedere dimensiunile si materialul. Obligatorii sunt si florile, asa ca iti recomandam buchete de flori in Bucuresti.

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/dragu-adorabil-dragala-expresie-faciala-4039228/

Taguri Haine bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre