Dintii de lapte: cand apar si cum calmam durerea

/ / Modificat: 2017-10-02
Dintii de lapte: cand apar si cum calmam durerea

Dentitia bebelusului este un subiect care continua sa fie dezbatut de foarte multe mamici, care atunci cand isi vad pruncul suferind din cauza durerilor provocate de primele eruptii dentare, incearca tot felul de metode pentru a-si linisti puiul. Noi am gasit cea mai potrivita si sigura varianta pentru calmarea disconfortului resimtit de bebelusul tau atunci cand ii cresc dintii de lapte.

La ce varsta apar dintisorii de lapte

La majoritatea bebelusilor, primul dinte de lapte apare in jurul varstei de 6 luni. De regula, primii care apar sunt dintisorii de jos, localizati pe maxilar, apoi ce superiori, urmati de primele maselute (se dezvolta la 16 luni, cu aproximatie), caninii (18-24 luni), urmand ca dentitia de lapte sa se definitiveze in jurul varstei de 2-3 ani, cand apar si ultimele maselute.

Exista cazuri in care primii dinti ies la 2-3 luni, dar si copii care sarbatoresc deja primul an de viata si carora nu le-a iesit niciun dinte. Cert este ca eruptia dentara este, un proces dureros pentru copil, iar tu, ca parinte, trebuie sa fii pregatit sa calmezi gingiile dureroase ale micutului, astfel incat acesta sa isi recapete nu doar starea de bine, ci si pofta de mancare.

Simptomele eruptiei dentare

Cu 3-5 zile inainte de strapungerea gingiei, apar o serie de simptome, printre care gingii dureroase, insotite de lipsa poftei de mancare, febra moderata si dispozitie proasta. De asemenea, copilul va saliva abundent, isi va duce constant mainile la gura pentru a-si masa gingiile, isi va freaca urechile si obrajii.

Cum calmam durerea cauzata de eruptia dentara

Din fericire, durerea provocata de eruptia dentara poate fi calmata, astfel incat micutul sa depaseasca fara probleme intregul proces.

Biscuitii Bickiepegs reprezinta cea mai sigura metoda pentru calmarea durerilor gingivale la bebelusi. Sunt naturali, foarte duri si ii permit micutului sa-si maseze singur gingiile inflamate in urma eruptiei dintilor.

bickiepegs_gingii

Biscuitii pe care ti-i recomandam sunt tari, deci nu se pot rupe sau sfaramita, fiind foarte siguri! Acestia pot fi folositi fara probleme de la 6 luni pana la 3 ani. Bickiepegs sunt o alternativa naturala la gelurile cu efect anestezic si la jucariile tari, din plastic, pentru ros, care pot rani gingiile copilului.

Biscuitii Bickiepegs sunt obtinuti din faina de grau si apa, fara zahar, sare sau alte tipuri de aditivi. Produsul este unic in lume, reteta fiind 100% naturala, patentata!

Masajul local realizat cu ajutorul biscuitilor Bickiepegs va avea rolul de a calma durerea gingivala si de a reda buna dispozitie a micutului. De asemenea, ei il ajuta pe cel mic sa isi antreneze muschii necesari masticatiei si sa iti exerseze coordonarea mana-ochi. Sunt prevazuti si cu un siret de siguranta, astfel incat copilul sa nu ii piarda prin patut sau prin carucior. Biscutii sunt de preferat in locul unei jucarii care poate contine impuritati sau a inelelor de dentitie, realizate din material plastic.

Cu ajutorul biscuitilor Bickiepegs, copilul tau nu va mai suferi din pricina durerilor insuportabile provocate de eruptia dentara.

Bickiepegs este expert in ingrijirea orala a sugarilor si copiilor, de la 6 luni la + 2 ani. Fabrica se afla in Aberdeen, Scotia, iar compania a fost fondata in 1925, cand medicul pediatru Harry Campbell a inceput studiile privind dezvoltarea corecta a maxilarului, eruptia dintisorilor ”de lapte” si calmarea durerilor provocate de aceasta. Mai multe informatii despre biscuitii Bickiepegs poti gasi pe www.dintisoribebe.ro.

Biscuitii Bickiepegs pot fi cumparati atat online, de pe site-ul www.pravalialuibebe.ro, cat si in magazine precum Auchan, Kaufland, Carrefour, BebeTei, BebeSupermarket Militari, Bebe Ardealul. Trebuie sa mai stii ca magazinul online Pravalialuibebe.ro, iti pune la dispozitie si produse alimentare pentru copii marca Plasmon. Produsele Plasmon, cu sau fara gluten, sunt destinate bebelusilor si copiilor de pana la varsta de 5 ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dinti de lapte Dinti de lapte bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre