Idei de cadouri creative de pus sub bradul de Craciun

/ / Modificat: 2020-12-03
Idei de cadouri creative de pus sub bradul de Craciun

Imi amintesc cu foarte mare emotie de perioada copilariei cand abia asteptam sa vina Craciunul, sa miros cozonacii din cuptor ai bunicii si sa impodobesc bradul cu mama. Cadouri si jucarii primeam in functie de bugetul Mosului, dar mereu le gaseam cu atata fericire sub brad, incat chiar si pana acum am pastrat sentimentul acesta si nerabdarea cu care astept Sarbatorile de iarna.

Jucariile care ma incantau cel mai mult erau cele muzicale sau cele cu care imi puteam exersa “simtul artistic”, pe care toti copiii il au, de altfel. Un pian micut la care cantam colinde pentru papusile si plusurile mele si primul meu set de acuarele si pensule pentru pictura erau jucariile pentru care preferam statul in casa iesitului afara la joaca. Asa ca, Mosule, daca te incanta astfel de jucarii pentru micutul tau, iata cateva idei de cadouri care sa ii stimuleze creativitatea, pe care le vei gasi pe momoclock.ro.

Instrumente muzicale. Poti alege ce-ti doresti, de la xilofoane simpatice in forma de animalute si colorate, la seturi de percutie, tobite, muzicute, piane electronice, ukulele, flaute sau castaniete, toate confectionate din lemn si vopsea non-toxica. Muzica este o parte extrem de importanta in vietile noastre, iar pe copii ii ajuta, inca din primele luni de viata, sa se exprime. Timpul pe care il veti petrece impreuna jucandu-va cu instrumentele muzicale va fi de nepretuit si extrem de distractiv pentru copilul tau, indiferent de varsta. Bebelusii vor fi fascinati de ele, iar copiii mai mari de asemenea. Alege, de exemplu, un Set instrumente muzicale Djeco, format din tamburina, castanieta si maracas.

Seturile de creatie sunt un adevarat remediu pentru plictiseala si minunate pentru a le stimula creativitatea, indemanarea si motricitatea fina copiilor. E o lume intreaga, magica a acestor seturi, pe care o poti descoperi pe momoclock.ro si de care te vei indragosti cu siguranta. Poti alege seturi de pictura, nisip kinetic, seturi de cusut, jocuri de moda, desenat si decupat, seturi cu stickere si sclipici pentru a da viata portretelor prin veselie si culoare sau un atelier de confectionat bratari din lemn. Vei gasi printre jucariile hand-made chiar si un set de figurine din ipsos pentru pictat. Am pus ochii, de exemplu, pe Set confectionat bijuterii Djeco, care antreneaza functiile motorii si fine, dar si concentrarea si simtul estetic, pe Colaje animale din fetru Djeco, cu piese mari de dezlipit usor, cu texturi diferite si accesorii nostime. Iar pentru copiii mai mari ai acest magic Set creativ DIY Cum sa creezi un caleidoscop. Pentru cei mai mici dintre pitici, un joc grozav, creativ si potrivit pentru 18+ luni este Setul creativ Bebe deseneaza cu buline.

Cartile senzoriale din fetru, numai bune pentru bebelusi de la 6+ luni sau toddleri. Le ofera forme, texturi si culori diferite, sunt usor de manevrat si o alternativa educativa grozava ce le dezvolta simtul tactil si le antreneaza rabdarea si atentia. O Carte cu activitati educativa Tantino poate fi o alegere minunata. Activitatile sunt inspirate din filosofia Montessori si combina joaca cu dezvoltarea motricitatii fine si a creativitatii.

Asa ca pentru zilele friguroase de iarna si nu numai, aceste tipuri de jucarii sunt o alegere excelenta pentru copilul tau, dar si pentru tine, intrucat amandoi veti gasi o placere in a crea impreuna prin joaca. Cauta-i un cadou inedit pe momoclock.ro, primul marketplace mama & bebe creat de mame pentru mame si cu vendori alesi pe spranceana. Vei descoperi jucarii din materiale naturale, foarte frumoase, educative si creative.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre