Cum poti sa alegi invitatiile perfecte pentru botezul copilului tau?

/ / Modificat: 2021-08-17
Cum poti sa alegi invitatiile perfecte pentru botezul copilului tau?

Copilul tau este cel mai important. Prima sa petrecere este cea a botezului. Este bine sa planifici totul cu atentie si sa alegi cele mai bune locatii, meniuri sau invitatii pentru ca totul sa se desfasoare asa cum iti imaginezi. O sa poti construi amintiri placute alaturi de cei dragi tie, iar peste ani o sa privesti totul cu bucurie. Este recomandat sa alegi anumite invitatii botez potrivite pentru tematica ta si pentru anotimpul sau locatia in care vei face evenimentul. Pentru a vedea cum poti alege invitatiile de calitate si corect realizate pentru botezul copilului tau, poti citi in continuare anumite detalii de care poti tine cont:

1. Tine cont de tematica botezului

Tematica botezului micutului sau micutei tale, este cea care va dicta restul accesoriilor care sunt incluse in eveniment. De aceea poti alege o tematica eleganta sau una specifica pentru copii, ori o tema neobisnuita, care sa te reprezinte. Indiferent de decizia ta, vei construi o petrecere frumoasa, de care iti vei aminti intotdeauna. Invitatiile pentru botez trebuie sa reprezinte ideea pe care o ai si sa fie in acord cu ceea ce planifici. Poti comanda invitatii cu desene animate, cu flori sau cu poza bebelusului tau iubit.

2. Este fetita sau baietel si ce mesaj poti alege pentru a se potrivi cu ceremonia?

Un alt aspect de care poti tine cont atunci cand decizi design-ul invitatiilor pentru botez, este cel legat de mesajul scris. De asemenea, poti decide textul si in functie de sexul copilului. Vei scrie cu siguranta informatii despre locatie sau ceremonie in sine, dar vei si transmite emotiile legate de bucuria momentului respectiv. O bucurie impartasita alaturi de oamenii dragi, poate sa fie cu adevarat ceea ce vrei sa obtii.

3. Culorile sunt foarte importante

Este importanta culoarea predominanta a ceremoniei si decorului ales. Poti sa preiei aceasta culoare si sa o folosesti si in design-ul invitatiilor tale. Culoarea se pune in evidenta prin cartonul in sine sau prin scris, ori prin diverse tipuri de accesorii. Astfel, poti sa te bucuri de un design care implica o funda mare colorata sau un carton cu nuanta dorita.

4. Design-ul trebuie sa fie in acord cu botezul pe care il organizezi

In functie de tematica si de locatie, vei putea sa alegi si modul de prezentare al invitatiei. De exemplu, daca ai un botez foarte elegant, atunci plicul trebuie sa fie in acord cu ceea ce exprimi. Daca vrei o invitatie jucausa, ea poate sa fie folosita la un botez cu Minnie Mouse sau baloane colorate.

Este important sa alegi invitatii botez potrivite pentru tine si ideea ta despre eveniment. Pentru a putea comanda invitatiile specifice momentului tau unic.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Botez copil

Articole recomandate

Citeste si despre