Costumase botez pentru bebelusi - cum alegi piesele perfecte?

/ / Modificat: 2021-03-18
Costumase botez pentru bebelusi - cum alegi piesele perfecte?

Botezul este un eveniment important. Parintilor le revine sarcina de a se ocupa de petrecerea festiva, nasilor de a achizitiona obiectele pentru slujba de increstinare.Daca parintii trebuie sa se ocupe de sesiunile foto si de ambient, nasii sunt nevoiti sa cumpere rochite botez si costumase botez, haine ce vor da tema evenimentului.

Aceste piese trebuie completate de lumanari si trusouri botez. Cum se observa lucrurile nu sunt chiar simple cand vorbim de realizarea acestei taine, fiecare participant are rolul lui, iar parintii si nasii colaboreaza ca o adevarata echipa ca evenimentul sa fie cu adevarat memorabil. Un alt partener care contribuie la succesul evenimentului este Couture Bebe, furnizorul si partenerul de tinute festive pentru bebelusi.

Din acest atelier  pot fi achizitionate tinutele complete pentru botez, lumanari personalizate dar si trusouri pentru botez inscriptionate cu mesaje deosebite. 

Cum alegi costumase botez perfecte?

Selectarea pieselor perfecte poate fii o adevarata provocare, pentru ca vorbim de bebelusi, de pitici cu piele sensibila, de copii care vor fii scosi din mediul lor confortabil in ziua botezului si bineinteles botezul este prilej de sarbatoare, de petrecere, deci spunem fotografii, albume, amintiri memorabile.

Cand alegi costumase botez, trebuie sa cauti in primul rand calitate. Couture Bebe te ajuta sa descoperi piese de calitate, cu personalitate, realizate din materiale prietenoase cu piele bebelusilor, adecvate in functie de sezon, de perioada cand se desfasoara evenimentul.

Costumele propusa de aceasta echipa experimentata sunt gandita sa raspunda necesarului de confort, pentru bebelus, insa nu inseamna ca sunt banale sau lipsite de personalitate. Piesele ce compun tinutele pentru cavaleri sunt realizate din piese usor de imbracat si dezbracat, confortabile, care nu produc stare de disconfort celor mici.

Designul propus si cromatica vibranta sunt apreciate, in special in imaginile festive imortalizate in timpul petrecerii, iar cand sunt invitate si ursitoare sa ureze de bine si sanatate, petrecerea de botez devine moment desprins din basm.Costumasele cu tema de poveste, de epoca sau cele inspirate din cultura traditionala romaneasca sunt perfecte pentru a creiona imaginile atat de apreciate. 

Rochite botez de la Couture Bebe - rafinate, elegante confortabile

Experienta si atentia pentru cele mai mici detalii sunt puncte forte cand vorbim de haine festive pentru bebelusi fetite. Cand alegi rochite botez din atelierele Couture Bebe, selectezi piese unice, cu personalitate, gandite sa asigure starea de confort a micii domnisoare. Fiecare rochita realizata in acest atelier este o chestie care confera un plus imaginilor realizate in timpul petrecerii.

Rochiile realizate sunt geniale, pentru ca au sisteme ce permit imbracare usoara, dar si pentru ca sunt impecabile. Fie ca vorbim de rochite albe cu broderii fine, fie ca vorbim de cele roz pal decorate cu pene de strut si broderia manuala, fiecare piesa are parte de aceeasi atentie.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre