5 idei originale de marturii pentru botez

/ / Modificat: 2018-02-06
5 idei originale de marturii pentru botez

Momentul botezului este unul special pentru parinti, indiferent daca alegeti o petrecere mare sau una restransa, cu persoanele apropiate sufletului vostru. Oricat de mica ar fi petrecerea de botez, semnificatia ei este una foarte importanta, iar invitatii trebuie sa ramana cu o amintire pe masura. Cele mai frumoase amintiri pe care le poti oferi, in afara de fotografiile si de filmuletele de la eveniment, sunt marturiile.

Idei originale de marturii de botez

Marturiile de la botez le poti cumpara din magazinele clasice sau cele online care au astfel de oferte, insa poti fi si tu cea care le confectioneaza. Vrei sa realizezi niste marturii cu adevarat speciale pentru botezul copilului tau? Iti oferim cateva idei de marturii originale de botez, pe care le poti realiza chiar tu sau poti apela la ajutorul magazinelor specializate:

Pliculete cu seminte de flori

Marturii originale, cu un mesaj special, pot fi semintele de flori: un semn al renasterii si al noi vieti care a venit sa va bucure sufletul. Invitatii vor putea sadi semintele intr-un ghiveci sau intr-o gradina, asteptand apoi cu bucurie ca planta sa incepa sa creasca, apoi sa infloreasca.

Semintele pot fi puse intr-un saculet din material textil, alaturi de un mesaj haios din partea voastra sau chiar din partea bebelusului prospat crestinat.

marturii-botez

Un borcanel cu mesaj

O alta idee pe care o poti pune cu usurinta in practica si care va fi foarte bine primita de care cei care participa la petrecere: poti pregati fursecuri de casa sau bomboane, pe care sa le pui intr-un borcanel micut, alaturi de un mesaj de multumire din partea bebelusului.

borcanel-mesaj- marturie-botez

marturie-botez

Este un cadou dulce venit de la nous-nascut, in semn de multumire, cadou care va fi, cu siguranta, apreciat de catre participantii la botez.

O bijuterie simbolica

Daca vrei sa le impresionezi pe doamnele si domnisoarele prezente la botez, le poti surprinde cu o marturie-bijuterie sau o brosa. Gasesti elementele de care ai nevoie la magazinele specializate. In ce ce priveste modelul ales, trebuie numai sa iti pui imaginatia la treaba, sa te consulti si cu partenerul tu, iar rezultatul final va fi, cu siguranta, pe masura asteptarilor.

marturie-bijuterie

In schimb, pentru domni, poti confectiona cate un breloc personalizat. La fel ca si in cazul bijuteriilor, vei putea gasi in magazine tot ceea ce iti trebuie ca sa confectionezi brelocurile.

O lumanare decorativa

O alta idee pe care o poti pune cu usurinta in practica: o lumanare decorata de tine. Ai nevoie de lumanari decorative albe, simple, ideal de marimea 40x60, si de elementele de design pe care vrei sa le aplici pe aceasta. Pot fi floricele, inimioare, barcute, in culori reprezentative pentru fetite sau pentru baieti.

O astfel de amintire este unica, deoarece o personalizezi, se remarca prin fumusete si originalitate.

marturii-botez- lumanari

Inimioare din panza

Ideal pentru marturii pot fi si inimioarele decorative facute din panza de sac. Tu esti cea care alege marimea si mesajul care va fi scris pe inimioare.

In locul unui mesaj scris poti sa lipesti, cu lipici special pentru material textil, o alta mica decoratiune sau poti sa o decorezi folosindu-te de nasturi sau de margele colorate. Ai la indemana o sumedenie de variante pe care le poti pune in practica!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Botez copii Petrecere botez

Articole recomandate

Citeste si despre