Pompele de san, cel mai de incredere partener al proaspetelor mamici

/ / Modificat: 2015-04-10
Pompele de san, cel mai de incredere partener al proaspetelor mamici

Instinctul suptului la nou-nascuti este primul care se declanseaza dupa cel al respiratiei. Laptele mamei este cel mai firesc si natural lucru care i se poate intampla oricarui bebelus, inca din prima zi.

Alaptatul confera un stil de viata sanatos, atat pentru mama, cat si pentru bebelus si este atat de necesar pentru ca, pe langa exceptionalele calitati nutritive, are cea mai mare putere impotriva infectiilor.  

Un partener de incredere pentru mamele care alapteaza este  pompa de san, ce le ajuta sa extraga laptele  fara dureri, fara nicio rana, ci dimpotriva, cu zambetul pe buze.

Deoarece aceasta mijloceste cea mai speciala relatie din viata unei femei, trebuie aleasa cu atentie si o grija deosebita. 

Spectra, unul dintre cele mai apreciate branduri din domeniu de pe piata din SUA si Australia, soseste in intampinarea mamelor care alapteaza cu o gama variata de pompe electrice duble. Fie ca este vorba despre uz personal sau spitalicesc, pe primul loc sunt intotdeauna confortul mamei si igiena laptelui extras.

Astfel, pompele de san Spectra au multe nivele de reglaj, care permit mamelor sa extraga laptele rapid si fara durere. Majoritatea pompelor electrice prezinta doar trei optiuni de selectare a vitezei dorite, fata de produsele Spectra care au minim 5 nivele, reglajul fin reprezentand o garantie a confortului.

Multe mame se tem de pompele electrice, de frica durerilor care pot fi cauzate la nivelul sanilor. Aceste mituri au aparut tocmai din cauza faptului ca majoritatea pompelor electrice nu permit ajustarea fina a puterii de vacuum.

Spectra ofera fiecarei mame posibilitatea de a gasi viteza optima la care laptele sa fie extras usor, fara durere si intr-un timp scurt, economisind minute pretioase pe care le poate petrece alaturi de puiul ei. 

Pentru ca fiecare femeie este atat de diferita, Spectra ofera mamicilor din Romania tipuri diferite de pompe de san pentru ca fiecare sa poata alege produsul cel mai potrivit pentru nevoile sale: pompa de san dubla portabila 9 plus, pompa de san electrica dubla S2, pompa de san electrica M1 si pompa de san electrica dubla DEW 350.

Usoara, mica si portabila: Pompa de san 9

Spectra_9_plus

Fie ca esti pregatita pentru a reveni la locul de munca sau vrei doar sa te relaxezi iesind la plimbare, utilizarea pompei de san Spectra 9+ imbina toate asteptarile tale pentru a-ti face de neuitat ziua petrecuta alaturi de bebelusul tau.

Pentru mamicile active, Spectra a creat o pompa de san usoara, mica si portabila, un adevarat accesoriu indispensabil.

Cu un design placut, Spectra 9+ este putin mai mare decat un smartphone si cantareste doar 239 de grame. Dispune de functie pentru masaj si de 10 nivele de reglaj a puterii de extragere a laptelui.

Este primul model de pompa de san dotat cu ecran cu afisaj electronic, care indica timpul de utilizare, gradul de incarcare a bateriei si nivelul de extragere.

Acumulatorii reincarcabili iti garanteaza ca poti utiliza pompa fara durere, acolo unde te afli, fie in vacanta, la birou sau intr-o vizita. Hrana bebelusului tau este gata cat ai bate din palme!

Silentioasa si eficienta: Pompa de san electrica dubla S2

Spectra_S2

In primele luni de viata, mamicile petrec mult timp rasfatandu-si bebelusul si leganandu-l pentru a adormi. Pompa de san electrica dubla S2 este atat de silentioasa, incat poate fi utilizata in aceeasi camera in care copilasul se odihneste, permitandu-i mamei sa-i vegheze somnul. 

Inovativ si performant, modelul S2 are toate caracteristicile pompei ideale care satisface nevoile mamelor ce alapteaza. Poate fi folosita fie pentru pompare simultana, fie doar pentru unul din sani.

Aceasta functie garanteaza colectarea rapida a laptelui, ce poate fi depozitata la rece pentru urmatoarea masa a copilului.

De asemenea, modelul dispune de functie pentru masaj, precum si de 12 nivele de reglare a vitezei de extractie a laptelui, astfel incat fiecare mamica poate alege in functie de ritmul ei. 

Delicatete si performanta: Pompa de san electrica M1

Spectra_M1

Pompele electrice sunt o alegere populara in randul mamicilor eficiente: ele isi doresc sa extraga cat mai mult lapte, fara durere si intr-un timp cat mai scurt.  

Modelul Spectra M1 este cel mai bun raspuns pentru mamicile care isi doresc o pompa de san performanta si delicata in acelasi timp.

Igienic si sigur, poate fi folosit pentru pompare simpla, dar si dubla, prin achizitionarea unui sistem de colectare suplimentar. Cu o putere de reglare a vaccumului de pana la 300mmHG si 5 nivele de extragere, modelul M1 ofera incredere pana si celor mai tematoare mamici.

Profesionalism si simplitate: Pompa de san dubla DEW 350

Spectra_DEW_350

Pompa de san Spectra DEW 350 este un model profesional de utilizat in maternitate, dar pe care proaspetele mamici il pot lua si acasa, pentru a-l avea alaturi oriunde, oricand. 

Modelul DEW 350 este preferatul mamelor care aleg simplitatea in utilizare si performanta. Cu toate ca este cea mai puternica pompa de san de pe piata, este in acelasi timp delicata, permitand o ajustare usoara a puterii de extractie a laptelui printr-o simpla rotire de buton.

Pompa de san este unul dintre cele mai personale produse pe care o mamica le poate achizitiona.

Modelele Spectra sunt silentioase, sigure si igienice, oferindu-i mamei o combinatie magica de liniste si confort. Toate produsele Spectra sunt certificate conform standardelor ISO 9001, 13485, respectiv 10993. 

Pompele de san Spectra pot fi achizitionate online accesand site-ul oficial www.spectrababy.ro, sau magazinele partenere www.emag.ro si www.elefant.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pompa san Ajutor partener alaptare

Articole recomandate

Citeste si despre