Care este utilitatea unui sutien de alaptare?

/ / Modificat: 2022-07-30
Care este utilitatea unui sutien de alaptare?

Sa devina mama este unul din cele mai frumoase momente din viata unei femei. Este un moment minunat, suspendat in timp, frumos si emotionant, care vine si cu o multime de intrebari.

Atunci cand esti o mama tanara, fiecare ajutor este extrem de important pe care il vei aprecia extrem de mult, fara doar si poate. Sutienul de alaptare pe care il poti gasi si pe Bebeprice, este un accesoriu extrem de util. Datorita acestuia, te vei putea concentra in cea mai frumoasa perioada din viata ta doar pe aprofundarea relatiei unice pe care o ai cu bebelusul.

De ce ai nevoie de un sutien de alaptare?

Nu toate mamele decid ca au nevoie de un sutien special pentru alaptare. Dar, de ce nu ai vrea sa mizezi pe comoditate si pe functionalitate? Cu un sutien de alaptare, totul devine pur si simplu, mult mai usor!

Sutienul de alaptare este cel care iti va permite sa alaptezi mai comod si mai rapid bebelusul. Dar, nu inseamna doar confort pentru mama, dar si protectie pentru sani. O buna mentinere a sanilor cu ajutorul sau, nu va lasa sanii sa se balanseze prea mult, un lucru care poate sa fie destul de dureros in timpul alaptarii.

Sutienul de alaptare este special conceput pentru a facilita si ameliora confortul in timpul alaptarii. Fata de un sutien clasic pe care il poti purta inainte sau in timpul sarcinii, nu comprima sanii, este extensibil si se potriveste perfect formei sanilor. Este si cel care garanteaza o alaptare rapida, discreta, rapida si confortabila.

Este foarte important insa sa alegi marimea potrivita a sutienului de alaptare

Trebuie ca modelul ales sa se potriveasca la perfectie cu morfologia ta si cu noile tale nevoi. Daca este foarte stramt sau prea mic, nu va deveni confortabil si poate duce si la unele probleme neplacute precum mastita. Dar, daca este prea mare, te va deranja si nu iti va mai fi de folos.

Sutienul de alaptare trebuie sa asigure si cea mai buna mentinere, nici sa comprime, nici sa raneasca.

Mai bun decat bustierele care se folosesc mai ales pe timp de noapte, mai adaptat decat un sutien clasic sau traditional, un sutien pentru alaptare faciliteaza de minune viata mamei. Permite un confort optim si mai multa siguranta sau confort pentru a alapta si la exterior discret.

Un lucru e sigur. De pe lista cu accesoriile indispensabile pentru o proaspata mama, nu ar trebui sa lipseasca sutienul de alaptare. Cu siguranta ca ai remarcat deja ca bustul s-a dublat sau s-a triplat inca de la inceputul sarcinii, iar acest lucru va continua si in timp ce alaptezi. in acest moment, sutienul pentru alaptare ar trebui sa intre in joc. Va asigura un adevarat moment de partajare cu bebelusul.

Bineinteles ca nu este obligatoriu sa porti un sutien de alaptare, dar vei vedea ca acest accesoriu permite o mai buna adaptabilitate in functie de evolutia cresterii sanilor. imbina de minune practicitatea, mentinerea si confortul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptarea bebelusului

Articole recomandate

Citeste si despre