• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca de celule stem Euromedics Stem Life

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti este o banca specializata in procesarea si depozitarea celulelor stem din sangele ombilical, avand drept scop extinderea pe viitor si in alte domenii conexe.

Stem Life indeplineste cele mai inalte standarde de calitate in privinta transportarii, procesarii si depozitarii sigure a...

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti este o banca specializata in procesarea si depozitarea celulelor stem din sangele ombilical, avand drept scop extinderea pe viitor si in alte domenii conexe.

Stem Life indeplineste cele mai inalte standarde de calitate in privinta transportarii, procesarii si depozitarii sigure a sangelui ombilical al copilului dvs.

Va putem asigura ca fiecare actiune a noastra are la baza standarde stiintifice si tehnice stricte.
Implicarea partenerilor companiei asigura acoperirea intregului spatiu romanesc.

Societatea este condusa de un personal cu experienta indelungata in domeniul medical, care a administrat cea mai mare clinica privata din Sud-Est-ul Europei.

18 ani

laboratoarele noastre se afla intr-un spatiu special amenajat de pe Str. Lipscani, nr. 90A, etaj 3, Bucuresti, sector 3, avand in dotare aparatura de ultima generatie;

la sediul societatii se primesc probele din sangele de cordon ombilical, se face izolarea, conservarea si depozitarea celulelor stem pe care le contine;

laboratoarele functioneaza individual 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an si asigura conditii optime pentru pastrarea celulelor stem;

procesare, testare si stocare in conditii de criogenie a celulelor stem, izolate prin prelucrarea sangelui ombilical / 2.800 RON
modalitatea de plata:
in totalitate in termen de 7 zile de la data emiterii Certificatului de stocare;
in doua rate egale;
in trei rate egale;
in 6 rate egale;
la alegerea clientului dar nu mai tarziu de 6 luni;

44 Eur + TVA la cursul BNR din data emiterii facturii.
factura se va emite odata cu certificatul de stocare /
aceasta suma se datoreaza anual, devenind scadenta in ultima zi lucratoare a lunii in care s-a emis Certificatul de stocare;

procesare, testare si stocare in conditii de criogenie a celulelor stem, izolate prin prelucrarea sangelui ombilical / 1.200 RON
modalitatea de plata:
in totalitate in termen de 7 zile de la data emiterii Certificatului de stocare;
in doua rate egale;
in trei rate egale;
in 6 rate egale;
la alegerea clientului dar nu mai tarziu de 6 luni;

0 Euro in cazul in care se optreaza si pentru stocarea de celule stem din sangele ombilical.

44 Euro + TVA la cursul BNR din data emiterii facturii / factura se va emite odata cu Certificatul de stocare / aceasta suma se datoreaza anual, devenind scadenta in ultima zi lucratoare a lunii in care s-a emis Certificatul de stocare

Opinii utilizatori

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti
De Allinus pe 15 Aprilie 2011

Poate te ajuta sa-ti faci o parere https://www.youtube.com/watch?v=ENfkRtxWvPg

Multumiri Euromedics Stem Life
De Elena pe 11 Aprilie 2011

Din curiozitate m-am deplasat la sediul de pe Lipscani al acestei banci de celule (vazand ceea ce a postat aici Mihaela), si tin sa va spun dragele mele ca am fost profund impresionata de profesionalismul de care au dat dovada angajatii acestei clinici. Cat despre "incaperile obscure" si "aparatura de foarte slaba calitate" despre care vorbeste mihaela in postarea din 28.03.2011, tin sa va spun ca este total neadevarat. Nu inteleg de ce exista oameni care vorbesc in nestiinta de cauza. In fine, padure fara uscaturi nu exista. Eu vreau sa multumesc acelor oameni minunati pentru profesionalismul de care au dat dovada, de aparatura ultramoderna pe care o detin, si ii recomand cu caldura. Felicitari!

Euromedics Stem Life
De Allinus pe 07 Aprilie 2011

Multumesc pentru sinceritatea si profesiunalismul de care ati dat dovada. Succes pe mai departe.

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti
De Mihaela pe 28 Martie 2011

Daca doriti depozitarea celulelor intr-o cladire obscura, cu aparatura de foarte slaba calitate, intr-o firma extrem de dubioasa ai carei angajati sunt total nepregatiti, sa aveti succes cu stem life. Isi bat joc de notiunea de recoltare stem.

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti
De RALUCA pe 07 Martie 2011

Multumesc.

Multumesc Euromedics Stem Life
De Sofia Bretescu pe 06 Martie 2011

Sunt impresionata pozitiv de profesionalismul, aparatura performanta si caldura cu care m-au ajutat. De raportul calitate /pret. Mii de multumiri!

Contact Banca de celule stem Euromedics Stem Life

Adresa

Lipscani, 90A, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.euromedics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.