• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca de celule stem Euromedics Stem Life

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti este o banca specializata in procesarea si depozitarea celulelor stem din sangele ombilical, avand drept scop extinderea pe viitor si in alte domenii conexe.

Stem Life indeplineste cele mai inalte standarde de calitate in privinta transportarii, procesarii si depozitarii sigure a...

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti este o banca specializata in procesarea si depozitarea celulelor stem din sangele ombilical, avand drept scop extinderea pe viitor si in alte domenii conexe.

Stem Life indeplineste cele mai inalte standarde de calitate in privinta transportarii, procesarii si depozitarii sigure a sangelui ombilical al copilului dvs.

Va putem asigura ca fiecare actiune a noastra are la baza standarde stiintifice si tehnice stricte.
Implicarea partenerilor companiei asigura acoperirea intregului spatiu romanesc.

Societatea este condusa de un personal cu experienta indelungata in domeniul medical, care a administrat cea mai mare clinica privata din Sud-Est-ul Europei.

18 ani

laboratoarele noastre se afla intr-un spatiu special amenajat de pe Str. Lipscani, nr. 90A, etaj 3, Bucuresti, sector 3, avand in dotare aparatura de ultima generatie;

la sediul societatii se primesc probele din sangele de cordon ombilical, se face izolarea, conservarea si depozitarea celulelor stem pe care le contine;

laboratoarele functioneaza individual 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an si asigura conditii optime pentru pastrarea celulelor stem;

procesare, testare si stocare in conditii de criogenie a celulelor stem, izolate prin prelucrarea sangelui ombilical / 2.800 RON
modalitatea de plata:
in totalitate in termen de 7 zile de la data emiterii Certificatului de stocare;
in doua rate egale;
in trei rate egale;
in 6 rate egale;
la alegerea clientului dar nu mai tarziu de 6 luni;

44 Eur + TVA la cursul BNR din data emiterii facturii.
factura se va emite odata cu certificatul de stocare /
aceasta suma se datoreaza anual, devenind scadenta in ultima zi lucratoare a lunii in care s-a emis Certificatul de stocare;

procesare, testare si stocare in conditii de criogenie a celulelor stem, izolate prin prelucrarea sangelui ombilical / 1.200 RON
modalitatea de plata:
in totalitate in termen de 7 zile de la data emiterii Certificatului de stocare;
in doua rate egale;
in trei rate egale;
in 6 rate egale;
la alegerea clientului dar nu mai tarziu de 6 luni;

0 Euro in cazul in care se optreaza si pentru stocarea de celule stem din sangele ombilical.

44 Euro + TVA la cursul BNR din data emiterii facturii / factura se va emite odata cu Certificatul de stocare / aceasta suma se datoreaza anual, devenind scadenta in ultima zi lucratoare a lunii in care s-a emis Certificatul de stocare

Opinii utilizatori

Nu recomand sub nici o forma
De Oana pe 24 Noiembrie 2017

Pana sa recolteze probele au fost promit și serioși după recoltarea probelor primeam răspuns la întrebării o data la 3 luni și nici acelea clare...fac demersuri pentru rezilierea contractului deoarece cred ca atunci când voi avea nevoie nu ma pot folosi se probe....așa pret așa calitate....

Cea mai mare țeapă
De Mihaela pe 21 Noiembrie 2016

Nu recomand.Numărul de celule recoltat este foarte mic si este egal zero in cazul în care copilul are nevoie.Informati_va înainte de a semna cu ei. Pretul este mic dar sunt bani aruncati pe fereastra si aruncați si șansa copilului la gunoi.

Nici macar nu le merge site-ul
De Sandu pe 23 Martie 2015

In luna de gratie martie a anului 2015 siteul firmei stem life nu functioneaza. Trecand de acest aspect tehnic, din nou frapeaza numarul colosal de angajati TREI! Capitaluri proprii e un numar negativ, iar profitul firmei in ultimii ani e sinusoidal. Ce ce au gresit romanii sa aiba parte numai de firme din astea in domeniul medical? Nici macar o banca de celule stem cu rezultate financiare solide nu este pe piata?

Recomand
De Anca pe 08 Februarie 2013

M-am hotarat in ultimul moment, am primit kitul in aceeasi zi, totul a decurs ok. Multumesc.

Felicitari
De Bianca pe 11 Ianuarie 2013

Am ales sa recoltez cu ei dupa cateva saptamani bune de cautari.

Euromedics
De Cosmina pe 31 Octombrie 2012

Extrem de seriosi si profesionisti. Multumesc

Felicitari
De Diana pe 18 Septembrie 2012

Sunt promti la solicitari si au raspuns cu profesionalism intrebarilor. Sunt disponibili 24/24 h, transparenti, seriosi.
Felicitari!

Profesionalism
De Rares Stefan pe 13 Septembrie 2012

Am vizitat banca, i-am ales pentru profesionalism si seriozitate. Sunt cei mai buni.

Firma serioasa
De Teo pe 22 August 2012

Dupa ce am cautat cateva saptamani a rand informatii ne-am decis sa-i alegem. Ne-a atras seriozitatea, promptitudinea, oferta extrem de avantajoasa.

Euromedics
De Anghel Sorina pe 21 August 2012

Banca foarte serioasa, pachete complete, preturi bune.

Contact Banca de celule stem Euromedics Stem Life

Adresa

Lipscani, 90A, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.euromedics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.