• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca de celule stem Euromedics Stem Life

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti este o banca specializata in procesarea si depozitarea celulelor stem din sangele ombilical, avand drept scop extinderea pe viitor si in alte domenii conexe.

Stem Life indeplineste cele mai inalte standarde de calitate in privinta transportarii, procesarii si depozitarii sigure a...

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti este o banca specializata in procesarea si depozitarea celulelor stem din sangele ombilical, avand drept scop extinderea pe viitor si in alte domenii conexe.

Stem Life indeplineste cele mai inalte standarde de calitate in privinta transportarii, procesarii si depozitarii sigure a sangelui ombilical al copilului dvs.

Va putem asigura ca fiecare actiune a noastra are la baza standarde stiintifice si tehnice stricte.
Implicarea partenerilor companiei asigura acoperirea intregului spatiu romanesc.

Societatea este condusa de un personal cu experienta indelungata in domeniul medical, care a administrat cea mai mare clinica privata din Sud-Est-ul Europei.

18 ani

laboratoarele noastre se afla intr-un spatiu special amenajat de pe Str. Lipscani, nr. 90A, etaj 3, Bucuresti, sector 3, avand in dotare aparatura de ultima generatie;

la sediul societatii se primesc probele din sangele de cordon ombilical, se face izolarea, conservarea si depozitarea celulelor stem pe care le contine;

laboratoarele functioneaza individual 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an si asigura conditii optime pentru pastrarea celulelor stem;

procesare, testare si stocare in conditii de criogenie a celulelor stem, izolate prin prelucrarea sangelui ombilical / 2.800 RON
modalitatea de plata:
in totalitate in termen de 7 zile de la data emiterii Certificatului de stocare;
in doua rate egale;
in trei rate egale;
in 6 rate egale;
la alegerea clientului dar nu mai tarziu de 6 luni;

44 Eur + TVA la cursul BNR din data emiterii facturii.
factura se va emite odata cu certificatul de stocare /
aceasta suma se datoreaza anual, devenind scadenta in ultima zi lucratoare a lunii in care s-a emis Certificatul de stocare;

procesare, testare si stocare in conditii de criogenie a celulelor stem, izolate prin prelucrarea sangelui ombilical / 1.200 RON
modalitatea de plata:
in totalitate in termen de 7 zile de la data emiterii Certificatului de stocare;
in doua rate egale;
in trei rate egale;
in 6 rate egale;
la alegerea clientului dar nu mai tarziu de 6 luni;

0 Euro in cazul in care se optreaza si pentru stocarea de celule stem din sangele ombilical.

44 Euro + TVA la cursul BNR din data emiterii facturii / factura se va emite odata cu Certificatul de stocare / aceasta suma se datoreaza anual, devenind scadenta in ultima zi lucratoare a lunii in care s-a emis Certificatul de stocare

Opinii utilizatori

Celule stem
De Victor pe 09 August 2012

Noi am recoltat copilului nostru cu ei, am numai cuvinte de lauda, totul a decurs asa cum ni s-a spus.

Banca De Celule Stem Euromedics Stem Life
De Anca pe 09 Iulie 2012

Eu i-am ales pe ei pentru ca au cea mai buna oferta, cel mai bun raport pret / servicii oferite.

Banca De Celule Stem Euromedics Stem Life
De Ana-Maria pe 30 Aprilie 2012

Intr-adevar au preturile cele mai bune, criogeneaza multe esantioane si am putut vedea si banca unde vor fi stocate celulele pentru multi ani de-acum incolo.

Sunt cei mai buni
De Elena pe 18 Aprilie 2012

Sunt cei mai buni, sunt foarte multumita!

Sunt foarte buni
De Nicu pe 16 Aprilie 2012

Au cea mai nou aparatura si e totul automatizat, nu depinde de mana tremuranda a unui medic.

Cladirea e noua vorbesti prostii.

Seriozitate
De Anca pe 04 Noiembrie 2011

Eu am cautat cateva saptamani bune oferte pentru celulele stem si m-am oprit la ei. Sunt foarte seriosi, prompti si au cea mai avantajoasa oferta.

Multumiri
De Florina pe 01 Octombrie 2011

Multumiri

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti
De Andreea pe 21 Iunie 2011

Fetelor, oamenii sunt super ok, am castigat si o reducere inscriindu-ma la concursul de pe acest site. Am facut si contractul, vi-i recomand din tot sufletul! Bafta!

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti
De Viviana pe 21 Iunie 2011

Dragelor, oamenii o duc din ce in ce mai rau iar altii, ca tine (oare esti de la o firma concurenta), le fac pe unele mamici sa pleteasca un car de bani altora - nu si pe mine, caci pe mine mesajul tau m-a facut sa ma duc chiar acolo! Iar ceea ce am gasit nu era ceea ce tu spui aici. Oamenii sunt cat se poate de seriosi, mi-au deschis toate usile, am obtinut si facilitati in ceea ce priveste plata, sunt foarte multumita. Daca nu m-ai fi facut tu curioasa, astazi probabil ca in loc sa iau mobiluta mai buna pentru bebe as fi platit bani grei altora. Eu personal iti multumesc :)!

Euromedics Stem Life Banca de Celule Stem Bucuresti
De Iulia pe 21 Iunie 2011

Sunt total ametita de multele oferte si informatii care circula in piata si, nestiind ce sa mai fac si pe cine sa mai intreb, m-am hotarat sa o iau din poarta in poarta pe la cei care mi-au parut a fi mai seriosi. Asa am ajuns si la Euromedics. Nu este adevarat nici ca functioneaza intr-o cladire veche, nici faptul ca este murdar si, spre surprinderea mea (am cerut si altora sa intru in banca si nu am avut acces) m-au imbracat, incaltat etc si am vazut si banca si laboratoarele. Mamicilor, nu va lasati influentate de ceea ce auziti si mergeti chiar voi sa va convingeti! Asa am facut eu si astfel dorm linistita.

Contact Banca de celule stem Euromedics Stem Life

Adresa

Lipscani, 90A, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.euromedics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.