• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca de celule stem Biogenis

Biogenis este o banca de celule stem privata parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem cu locatii de stocare proprii, partenere si comerciale in Spania, Letonia, Romania, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croatia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite. Grupul din care Biogenis face parte are in acest moment prezenta in 14 tari,...

Biogenis este o banca de celule stem privata parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem cu locatii de stocare proprii, partenere si comerciale in Spania, Letonia, Romania, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croatia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite. Grupul din care Biogenis face parte are in acest moment prezenta in 14 tari, peste 120.000 de parinti si sapte laboratoare de prelucrare a sangelui, aflandu-se in continua extindere in Europa.

Din 2010, unitatea de stocare Biogenis din Bucuresti a primit acreditarea Autoritatii Nationale de Transplant, fiind astfel lansat si serviciul de stocare in Romania.Conditiile si dotarile laboratorului deschis la Bucuresti depasesc normele impuse in domeniu.

Pentru ca Biogenis face parte dintr-un grup international de banci de celule stem, pe langa stocarea in banca din Bucuresti, Romania, ofera si posibilitatea de a pastra proba in oricare alta tara din grup.

Biogenis este membru fondator ARBACS (Asociatia Bancilor Acreditate de Celule Stem).

Biogenis este in momentul de fata singura banca romaneasca ce poate stoca atat sange integral cat si concentrat de celule stem.
Biogenis stocheaza concentrat de celule stem; face separarea si identificarea celulele stem pentru un transplant fara efecte de respingere a organismului, numit efect de grefa. Stocarea probei de celule stem se realizeaza in doua recipiente, cu posibilitatea de a utiliza proba in doua interventii diferite.

Biogenis pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem

Biogenis ofera transport gratuit in caz de utilizare al probei, oriunde in lume, pentru copil si rudele de gradul I si II.

Banca de celule stem pune la dispozitie un serviciu de urgenta non stop, un numar de urgenta la care se anunta nasterea si recoltarea probei de sange ombilical. Proba de sange ombilical este ridicata din spital chiar si in weekend.

Biogenis este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro. Polita StemCell ofera acoperire Asiguratului, tuturor fratilor si/sau surorilor acestuia, precum si parintilor biologici.

18 ani

Romania sau oricare alta tara din grup;

luni - vineri: 09:00 - 18:00;

Acceseaza Lista de preturi si alege pachetul care te intereseaza si personalizeaza-l cu optiunile dorite;

Opinii utilizatori

Banca de celule stem Biogenis
De Cristian pe 14 August 2009

Multumim Mihaela pentru mesajul tau. Ai idee daca mai exista si alte banci in Romania? Tu ai mai vorbit si cu altcineva?

Banca de celule stem Biogenis
De Mihaela pe 04 August 2009

Eu am recoltat cu Biogenis si a fost foarte ok. Reprezentanta a venit la mine acasa si mi-a raspuns la toate intrebarile, iar dupa ce am semnat contractul mi-a lasat si kit-ul. Chiar ma sunat sa-mi comunice rezultatele preliminare si sa ma felicite pentru nastere. Inainte de a lua o decizie, interesati-va pentru a face cea mai buna alegere.

Contact Banca de celule stem Biogenis

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 10, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Cladirea Conect 1 parter
Site www.biogenis.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.