• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca de celule stem Biogenis

Biogenis este o banca de celule stem privata parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem cu locatii de stocare proprii, partenere si comerciale in Spania, Letonia, Romania, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croatia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite. Grupul din care Biogenis face parte are in acest moment prezenta in 14 tari,...

Biogenis este o banca de celule stem privata parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem cu locatii de stocare proprii, partenere si comerciale in Spania, Letonia, Romania, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croatia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite. Grupul din care Biogenis face parte are in acest moment prezenta in 14 tari, peste 120.000 de parinti si sapte laboratoare de prelucrare a sangelui, aflandu-se in continua extindere in Europa.

Din 2010, unitatea de stocare Biogenis din Bucuresti a primit acreditarea Autoritatii Nationale de Transplant, fiind astfel lansat si serviciul de stocare in Romania.Conditiile si dotarile laboratorului deschis la Bucuresti depasesc normele impuse in domeniu.

Pentru ca Biogenis face parte dintr-un grup international de banci de celule stem, pe langa stocarea in banca din Bucuresti, Romania, ofera si posibilitatea de a pastra proba in oricare alta tara din grup.

Biogenis este membru fondator ARBACS (Asociatia Bancilor Acreditate de Celule Stem).

Biogenis este in momentul de fata singura banca romaneasca ce poate stoca atat sange integral cat si concentrat de celule stem.
Biogenis stocheaza concentrat de celule stem; face separarea si identificarea celulele stem pentru un transplant fara efecte de respingere a organismului, numit efect de grefa. Stocarea probei de celule stem se realizeaza in doua recipiente, cu posibilitatea de a utiliza proba in doua interventii diferite.

Biogenis pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem

Biogenis ofera transport gratuit in caz de utilizare al probei, oriunde in lume, pentru copil si rudele de gradul I si II.

Banca de celule stem pune la dispozitie un serviciu de urgenta non stop, un numar de urgenta la care se anunta nasterea si recoltarea probei de sange ombilical. Proba de sange ombilical este ridicata din spital chiar si in weekend.

Biogenis este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro. Polita StemCell ofera acoperire Asiguratului, tuturor fratilor si/sau surorilor acestuia, precum si parintilor biologici.

18 ani

Romania sau oricare alta tara din grup;

luni - vineri: 09:00 - 18:00;

Acceseaza Lista de preturi si alege pachetul care te intereseaza si personalizeaza-l cu optiunile dorite;

Opinii utilizatori

Banca de celule stem Biogenis
De Ana pe 09 August 2013

Eu am recoltat luna trecuta cu Biogenis si sunt foarte multumita de serviciile lor. Reprezentantul cu care am lucrat a fost profesionist, mi-a raspuns la toate intrebarile adresate si m-a indrumat. Totul a decurs foarte bine de la incheierea contractului pana la stocarea celulelor.

Contract incheiat
De Andreea Dude pe 25 Martie 2012

Am fost ieri la Baby Expo si am incheiat contract cu Biogenis. Am beneficiat de o reducere de 1000 RON si am si castigat unul dintre premiile speciale, un interforn Motorola. Va multumesc.

Celule stem - contract incheiat
De Monica Stelu pe 19 Martie 2012

Buna dragi mami si tatici,

Am semnat si noi saptamana trecuta cu Biogenis. Am luat decizia in aproximativ 4 luni, timp in care ne-am interesat pe Internet despre toate companiile care stocheaza celule stem in Romania. Am fost la ei la sediu si am pus la punct toate detaliile. Am optat pentru aceasta banca pentru ca stocheaza concentrat de celule si se poate face stocarea in mai multe tari.

Am facut acest pas cu speranta in suflet ca nu vom fi niciodata nevoiti sa le folosim. Am luat aceasta decizie ca o asigurare de viata a bebelului nostru inca nenascut.


Sa aveti o seara frumoasa,

Mony

Banca de celule stem Biogenis
De Adelia pe 19 Iunie 2011

Si eu am semnat pentru fetita mea care urmeaza sa se nasca in septembrie, sper ca cei de la Biogenis sa nu ma dezamageasca.

Biogenis-banca mea de celule stem
De Diana C pe 28 Aprilie 2011

Buna seara, sunt o viitoare mamica inca foarte multumita de decizia pe care am luat-o sapt trecuta cand m-am decis sa semnez cu Biogenis. Am fost la targul din weekend unde am avut ocazia sa vorbesc cu toti reprezentantii comaniilor de profil din Romania. Am fost foarte dezamagita de o reprezentanta stem sure care barfea companiile concurente in loc sa imi evidentieze avantajele companiei pe care o reprezenta si de cei de la cord care nu au stiut sa-mi spuna decat ca ei sunt lideri de piata, ei sunt cei mai buni, lauda multa fara argumente. M-am oprit desigur si la standul bancii regina maria si la biogenis.
Ofertele lor erau identice, nu stiu care de la care s-a inspirat, ambele ofereau si stocarea de tesut gratuita pe 18 ani ( oferta foarte avantajoasa de altfel )in pretul recoltarii de celule stem , cu separarea celulara si stocarea in 2 recipiente.
Dupa ce am luat toate materialele lor promotionale m-am apucat sa studiez si partea contractuala. Va recomand sa cititi bine contractul inainte de a-l semna, ca e pe viata!
Prin comparatie mie mi s-a parut ca cel de la Biogenis e mai bine structurat, ca ofera garantii si ca e orientat catre client. Acum sa vedem si daca recoltarea o sa fie cu succes si daca o sa dea dovada de profesionalism si pe viitor! Sper sa fie bine!(ma incurajez singura ca mai am putin si am emotii mari. Multa sanatate la toata lumea! Diana

Banca de celule stem Biogenis
De Daniela pe 18 Martie 2011

Cred ca am fost la acelasi curs pt ca si eu dupa prezentare am hotarat sa semnez cu ei. Sunt foarte multumita de serviciile lor pana acum. Eu am si nascut intre timp, asa ca pot impartasi putin din experienta mea. Am nascut normal duminica trecuta la 2.30 noaptea, tot atunci a sunat si sotul meu la nr. lor de urgenta si dupa o ora kitul era ridicat. Marti am primit si primele rezultate, volumul a fost de 70 de ml si viabilitatea celulelor de 99% ( cica mai bine de atat nu se poate ). Acum trebuie sa astept numarul de celule si celelalte analize. Sper sa fie la fel de bune. Nastere usoara si sa nu-ti faci griji cu recoltarea, eu zic ca ai facut o alegere buna.

Banca de celule stem Biogenis
De Irina Matei pe 18 Martie 2011

Eu i-am ales pt ca proceseaza sangele si ca nu trebuie sa platesc nimic pana nu voi primi rezultatul final, adica la o luna de la nastere. Am aflat de ei la un curs pt mamici si acolo am discutat cu doamna care a tinut prezentarea si am semnat tot cu ea a doua zi, setul de recoltare l-am primit pe loc. Eu sunt multumita pana acum, sa vedem si dupa recoltare daca o sa fie la fel de profesionisti.

Banca de celule stem Biogenis
De Mikaela pe 04 Februarie 2011

I-am ales din cele 3 banci de celule stem care stocheaza in Romania pentru ca au fata de cbc contractul mai bun si fata de Centru Medical Unirea un pret mai bun.

Banca de celule stem Biogenis
De Aura pe 28 Iulie 2010

Si eu am recoltat celule stem, dar pana acum nu am primit un raspuns final, pentru ca au fost niste neclaritati cu rezultatul analizelor mele de sange. Am facut analize si acum asteptam raspunsul.

Banca de celule stem Biogenis
De Mami32 pe 27 Iulie 2010

Din cate banci sunt pe piata doar ei au fost cu adevarat profesionisti, singurii care au raspuns la obiect intrebarilor mele si nu mi-au trimis un mesaj tip. Kit-ul l-am primit pe loc la semnarea contractului. Tipa cu care am semnat a fost dispusa sa ne intalnim si in alta locatie decat sediul lor din Pipera. Curierul dupa nastere a venit in jumatate de ora, ce sa mai spun, eu sunt foarte multumita de serviciul lor.

Contact Banca de celule stem Biogenis

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 10, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Cladirea Conect 1 parter
Site www.biogenis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.