• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca de celule stem Biogenis

Biogenis este o banca de celule stem privata parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem cu locatii de stocare proprii, partenere si comerciale in Spania, Letonia, Romania, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croatia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite. Grupul din care Biogenis face parte are in acest moment prezenta in 14 tari,...

Biogenis este o banca de celule stem privata parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem cu locatii de stocare proprii, partenere si comerciale in Spania, Letonia, Romania, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croatia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite. Grupul din care Biogenis face parte are in acest moment prezenta in 14 tari, peste 120.000 de parinti si sapte laboratoare de prelucrare a sangelui, aflandu-se in continua extindere in Europa.

Din 2010, unitatea de stocare Biogenis din Bucuresti a primit acreditarea Autoritatii Nationale de Transplant, fiind astfel lansat si serviciul de stocare in Romania.Conditiile si dotarile laboratorului deschis la Bucuresti depasesc normele impuse in domeniu.

Pentru ca Biogenis face parte dintr-un grup international de banci de celule stem, pe langa stocarea in banca din Bucuresti, Romania, ofera si posibilitatea de a pastra proba in oricare alta tara din grup.

Biogenis este membru fondator ARBACS (Asociatia Bancilor Acreditate de Celule Stem).

Biogenis este in momentul de fata singura banca romaneasca ce poate stoca atat sange integral cat si concentrat de celule stem.
Biogenis stocheaza concentrat de celule stem; face separarea si identificarea celulele stem pentru un transplant fara efecte de respingere a organismului, numit efect de grefa. Stocarea probei de celule stem se realizeaza in doua recipiente, cu posibilitatea de a utiliza proba in doua interventii diferite.

Biogenis pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem

Biogenis ofera transport gratuit in caz de utilizare al probei, oriunde in lume, pentru copil si rudele de gradul I si II.

Banca de celule stem pune la dispozitie un serviciu de urgenta non stop, un numar de urgenta la care se anunta nasterea si recoltarea probei de sange ombilical. Proba de sange ombilical este ridicata din spital chiar si in weekend.

Biogenis este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro. Polita StemCell ofera acoperire Asiguratului, tuturor fratilor si/sau surorilor acestuia, precum si parintilor biologici.

18 ani

Romania sau oricare alta tara din grup;

luni - vineri: 09:00 - 18:00;

Acceseaza Lista de preturi si alege pachetul care te intereseaza si personalizeaza-l cu optiunile dorite;

Opinii utilizatori

Banca de celule stem Biogenis
De Elisabela pe 05 Iulie 2010

Am ales Biogenis in primul rand pentru ca reprezentanta a fost foarte draguta si nu in ultimul rand pentru ca au contractul cu cele mai multe responsabilitati. Aveti mare grija la partea cu responsabilitatile.

Banca de celule stem Biogenis
De Maria Iordache pe 25 Iunie 2010

Dupa ce am trimis e-mail la toate bancile de celule stem cu intrebarile mele mi-au raspuns doar 3 la subiect, CBC, Lifeline si Biogenis. Cei de la Stem Sure si de la Regina Maria mi-au trmis mesajul clasic, info generale desi intrebarile mele erau cat se poate de la clare.

Dupa ce am studiat contractele m-am decis asupra bancii Biogenis. Contractul lor este cel mai mare avantaj pe care il au pt ca pana la urma toate fac cam acelasi lucru. Contractul lor e singurul care isi asuma responsabilitate fata de client, ofera despagubiri si transporta gratuit proba oriunde in lume este necesara pt. transplant. Un alt avantaj ar fi autorizatia de a transporta in SUA- niciodata nu poti sti unde se poate face un anumit tratament si in momentul de fata SUA e pe primul loc in cercetarea tratamentelor cu celule stem.

Sunt multe companii acum pe piata si decizia este din ce in e mai grea. Eu am fost foarte multumita de serviciilor lor.

Banca de celule stem Biogenis
De Ioana-Ioana pe 08 Iunie 2010

Buna, sunt Ioana din Constanta si am nascut acum 4 luni. Am cautat ofertele cele mai avantajoase pe piata de celule steam. Cei de la Biogenis m-au tot dus cu vorba si chiar am avut stabilit o intalnire cu un reprezentant de-al lor, la care nu a ajuns nimeni si am asteptat ( gravida fiind) 1 ora intalnirea cu reprezentantul care nu a ajuns.
Am optat in final pentru cei de la Cord Blood Center. Felicitari.

Banca de celule stem Biogenis
De Ana pe 22 Aprilie 2010

Foarte prompti si foarte de bun contractul, din cate am vazut. Voi recolta cu ei. Deja am vorbit cu reprezentanta din Brasov si va veni sa-mi dea personal kit-ul.

Banca de celule stem Biogenis
De Elisabela pe 22 Aprilie 2010

Am fost foarte multumita de Biogenis, eram tare nehotarata care dintre bancile din Romania s-o aleg, mai ales ca preturile nu difera deloc. Asa ca am facut un tabel cu avantajele pe care mi le ofera fiecare, iar sotul meu a dus contractele la un jurist si acesta a fost cel mai avantajos contract, cu cele mai multe raspunderi fata de noi, parintii. Sper sa nu avem nevoie de proba niciodata, dar daca o vom folosim, cel putin stiu ca am ales cel mai bine.

Servicii de nota 10
De Mami_2009 pe 10 Aprilie 2010

Si noi am recoltat celule cu firma Biogenis si suntem foarte multumiti de serviciile acordate, cu toate acestea speram din tot sufletul sa nu avem nevoie sa folosim proba.

Seriozitate?!!!
De Mirela P pe 18 Martie 2010

Am apelat la aceasta firma la recomandarea unei prietene, am fost si sunt multumita. Fiind in spital am auzit anumite comentarii din partea personalului medical. Firma uita sa-i plateasca. E posibil asa ceva? Am auzit atat medici cat si asistente ca nu au fost remunerati de firma de luni intregi. Poate e greu de crezut, dar acesta recoltare depinde mult de modul cum a fost facuta, adica se cere seriozitate si competenta. Noi cei care avem nevoie, platim. De ce sa nu fim cu totii corecti?

Multumita de serviciile Biogenis
De Ilinca pe 17 Noiembrie 2009

Eu am preferat sa colaborez cu Biogenis, deoarece platesc acum tot, pentru 18 ani.
Sunt de parere ca merita sa faci sacrificiul acesta.
Sper sa nu avem nevoie niciodata de asa ceva.
Multa sanatate voua si bebelusilor!

Cea mai buna alegere Biogenis
De Adina pe 17 Noiembrie 2009

Salut.<br>
Eu am semnat cu Biogenis si sunt bucuroasa ca am facut acest lucru.
Suntem fericiti ca am facut un lucru extraordinar pentru copilul nostru.
Am ales sa achitam din start pe 18 ani si platim in 3 rate.
Am semnat contractul cu 3 luni inainte de nastere si am achitat la semnare avansul si apoi dupa nastere in urmatoarele 2 luni.
In cazul in care, proba nu poate fi stocata, va primiti banii inapoi.
Consider ca am facut cea mai buna alegere.

Celule stem
De Lucia pe 24 Octombrie 2009

Si eu am recoltat cu Biogenis si am fost multumita de ei, m-am intalnit cu reprezentanta care mi-a raspuns la toate intrebarile si am tinut legatura si dupa nastere. Eu ii recomand calduros.

Contact Banca de celule stem Biogenis

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 10, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Cladirea Conect 1 parter
Site www.biogenis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.