• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA

REGINA MARIA, Banca Centrala de Celule Stem este singura banca de celule stem din Romania care face parte din cea mai mare retea privata de sanatate.

Banca Centrala de Celule Stem, REGINA MARIA stocheaza doar celule stem si nu sange integral. Celulele stem din sangele cordonului ombilical au devenit unitatea de transplant preferata de...

REGINA MARIA, Banca Centrala de Celule Stem este singura banca de celule stem din Romania care face parte din cea mai mare retea privata de sanatate.

Banca Centrala de Celule Stem, REGINA MARIA stocheaza doar celule stem si nu sange integral. Celulele stem din sangele cordonului ombilical au devenit unitatea de transplant preferata de majoritatea centrelor din lume, dupa ce evolutia noilor tehnologii medicale a facut din stocarea de sange integral o modalitate invechita.

stocare definitiva pentru cel putin 18 ani ( -196 - 186;C )

prin infiitarea Bancii Centrale de Celule Stem, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA a creat una din cele mai de incredere banci de stocare a celulelor stem din Romania;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon:
Call Center: 021.9611
021.269.34.01 / 02
0372.715.327

Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA ofera 3 planuri diferite de plata care intampine efortul dumneavoastra financiar in perioada de dupa nastere.

Mai multe detalii referitoare la pret puteti obtine de la consultantii medicali:

Call Center: 021.9611

Opinii utilizatori

Stem Health Unirea Banca de celule stem
De Ioana pe 22 Februarie 2010

Steam Health Unirea, multumim pentru promptitudine si seriozitate.

Stem Health Unirea Banca de celule stem
De Corina pe 22 Februarie 2010

O companie serioasa.

Sercivii excelente
De Nelly pe 22 Februarie 2010

Am semnat contractul inca din luna a-3-a de sarcina. O companie serioasa si anagajatii promti.Felicitari.

Stem Health Unirea Banca de celule stem
De Corina-mamica pe 16 Februarie 2010

Este o banca cu statut public?

Serviciu cu empatie
De Loredana pe 02 Decembrie 2009

Personal am fost multumita. Sunt multe lucruri de spus: nu au costuri ascunse (in pretul respectiv am platit si 20 de ani de stocare) iti dau informatia necesara foarte repede, si sunt 'prezenti"- iti explica fiecare detaliu cu rabdare.

Pentru mine avand o sarcina mai dificila, chiar m-au sfatuit sa mai astept inainte sa semnez contractul si am avut optiunea sa platesc in rate daca asta imi doream. Ce mi-a placut a fost abordarea "per total" faptul ca nu m-au tratat ca pe banda.

Stem Health Unirea Banca de celule stem
De Anemona pe 07 Octombrie 2009

Stem Health Unirea Banca de celule stem este un exemplu concludent vis-a-vis de faptul ca se poate si la noi in Romania sa se intample lucruri bune. Am intalnit acolo o echipa de oameni extraordinari, oameni care inteleg profesionalismul muncii lor, oameni pe care trebuie sa ii apreciem pentru promptitudinea si seriozitatea cu care isi fac treaba. Am beneficiat de serviciile lor si nu pot spune decat ca sunt incantata de alegerea pe care am facut-o. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine intr-un moment unic: nasterea fiului meu. Toata stima!

Contact Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA

Adresa

Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, 5B, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.reginamaria.ro/ro/celule-stem
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.