• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA

REGINA MARIA, Banca Centrala de Celule Stem este singura banca de celule stem din Romania care face parte din cea mai mare retea privata de sanatate.

Banca Centrala de Celule Stem, REGINA MARIA stocheaza doar celule stem si nu sange integral. Celulele stem din sangele cordonului ombilical au devenit unitatea de transplant preferata de...

REGINA MARIA, Banca Centrala de Celule Stem este singura banca de celule stem din Romania care face parte din cea mai mare retea privata de sanatate.

Banca Centrala de Celule Stem, REGINA MARIA stocheaza doar celule stem si nu sange integral. Celulele stem din sangele cordonului ombilical au devenit unitatea de transplant preferata de majoritatea centrelor din lume, dupa ce evolutia noilor tehnologii medicale a facut din stocarea de sange integral o modalitate invechita.

stocare definitiva pentru cel putin 18 ani ( -196 - 186;C )

prin infiitarea Bancii Centrale de Celule Stem, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA a creat una din cele mai de incredere banci de stocare a celulelor stem din Romania;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon:
Call Center: 021.9611
021.269.34.01 / 02
0372.715.327

Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA ofera 3 planuri diferite de plata care intampine efortul dumneavoastra financiar in perioada de dupa nastere.

Mai multe detalii referitoare la pret puteti obtine de la consultantii medicali:

Call Center: 021.9611

Opinii utilizatori

aici si acolo
De Simina pe 08 Iunie 2011

mesajul meu se indreapta catre viitoarele mamici- as dori sa le sfatuiesc sa se intereseze din timp daca vor sa recolteze celule stem. Eu am avut o experienta deloc placuta cu o alta banca de celule stem despre care toata lumea spuna ca este 'minunata'. Insa la capitolul promptitudine au lasat mult de dorit si ca atare la primul copil nu am mai apucat sa recoltez din cauza neseriozitatii bancii respective.

Insa la fetita, am recoltat cu Regina Maria si ma declar multumita. Ce am observat eu este ca sunt o echipa buna, sunt amabili, au servicii competitive, sunt transparenti si te trateaza uman daca nu intelegi sau ai nevoie de timp sau info suplimentare.

Regina Maria Banca de Celule Stem
De Creo pe 20 Mai 2011

Am avut parte de o colaborare minunata cu aceasta banca de celule stem si o recomand cu incredere. Puteti sa cereti cu usurinta orice informatie pentru ca o veti primi in cel mai scurt timp si foarte detaliat. In plus, preturile sunt foarte bune si exista posibilitata platii in rate si este prima banca de celule stem care stocheaza tesut de cordon ombilical.

Regina Maria Banca de Celule Stem
De Mihaela ionita pe 14 Aprilie 2011

Ii multumesc echipei Regina Maria pentru rabdarea si profesionalismul de care au dat dovada. Atat eu cat si sotul meu suntem foarte multumiti de aceasta banca de celule stem si o recomandam cu caldura.

Stem Health Unirea Banca de celule stem
De Nicoleta pe 06 Decembrie 2010

Multumim Stem Health Unirea si al doilea copil vom apela tot la voi!

Stem Health Unirea Banca de celule stem
De Andreea pe 06 Decembrie 2010

Am ramas foarte impresionata de promtitudinea echipei Stem Health Unirea de care a dat dovada,flexibilitatea de care a dat dovada consultantul medical cu care am discutat (chiar si duminica s-a putut intalnii cu noi). Faptul ca am putut sa vizitam laboratorul unde ne-am lamurit de tot ce inseamna stem health unirea pt viitorii parinti! Va recomand cu toata increderea si credeti-ma am purtat discutii cu toate bancile de celule stem si ei au fost singuri care ne-am lasat sa vedem laboratorul si asta e foarte clar ca aici este transparenta 100%!

Stem Health Unirea Banca de celule stem
De Clara pe 17 Septembrie 2010

In afara de serviciile lor, oamenii sunt extraordinari. S-au pliat atat de bine si empatic pe stilul meu de mamica nestiutoare la prima nastere.

Multumim pentru ajutor
De Maria pe 07 Septembrie 2010

Am cercetat multe banci de celule stem inainte de a lua aceasta decizie. Sunt convinsa ca am ales-o pe cea mai buna.

O recomand cu incredere tuturor mamicilor preocupate de siguranta copiilor lor.

Peste orice asteptare
De Levi pe 07 Septembrie 2010

In momentul in care nu stiam absolut nimic despre importanta sau procedeele necesare recoltarii de celule stem din sangele cordonului ombilical, echipa Stem Health Unirea a fost langa noi si ne-a ajutat cu toate informatiile necesare. Pe langa abordarea prietenoasa dar foarte profesinista am beneficiat de servicii, promptitudine si seriozitate. A fost o experienta placuta aceasta colaborare si recomand cu incredere Stem Health Unirea ca fiind cea mai buna banca de celule stem.

Stem Health Unirea Banca de celule stem
De Diana pe 21 August 2010

Am venit in tara si am nascut cel de al doilea copil - o fetita superba.
Vreau sa felicit Stem Health Unirea si Regina Maria pentru standardele inalte, pot concura cu orice clinica din Europa. Bravo!

Stem Health Unirea Banca de celule stem
De Anca pe 29 Iulie 2010

La al doilea copil voi apela tot la ei.

Contact Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA

Adresa

Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, 5B, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.reginamaria.ro/ro/celule-stem
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.