• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA

REGINA MARIA, Banca Centrala de Celule Stem este singura banca de celule stem din Romania care face parte din cea mai mare retea privata de sanatate.

Banca Centrala de Celule Stem, REGINA MARIA stocheaza doar celule stem si nu sange integral. Celulele stem din sangele cordonului ombilical au devenit unitatea de transplant preferata de...

REGINA MARIA, Banca Centrala de Celule Stem este singura banca de celule stem din Romania care face parte din cea mai mare retea privata de sanatate.

Banca Centrala de Celule Stem, REGINA MARIA stocheaza doar celule stem si nu sange integral. Celulele stem din sangele cordonului ombilical au devenit unitatea de transplant preferata de majoritatea centrelor din lume, dupa ce evolutia noilor tehnologii medicale a facut din stocarea de sange integral o modalitate invechita.

stocare definitiva pentru cel putin 18 ani ( -196 - 186;C )

prin infiitarea Bancii Centrale de Celule Stem, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA a creat una din cele mai de incredere banci de stocare a celulelor stem din Romania;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon:
Call Center: 021.9611
021.269.34.01 / 02
0372.715.327

Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA ofera 3 planuri diferite de plata care intampine efortul dumneavoastra financiar in perioada de dupa nastere.

Mai multe detalii referitoare la pret puteti obtine de la consultantii medicali:

Call Center: 021.9611

Opinii utilizatori

Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA
De Diana toma pe 20 Mai 2014

Am vorbit cu un reprezentant de-al lor.Tot ce a facut a fost sa arunce cu noroi in alte firme de gen. Slab.

Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA
De Chivu Silvia Gabriela pe 05 Ianuarie 2014

Buna ziua. Sunt insarcinata in trei luni si jumatate si as dori sa stiu care sunt conditiile si tarifele dumneavoastra. Multumesc anticipat.

Recoltare
De Dyana pe 17 Octombrie 2011

Vreau sa stiu cat ar costa o recoltare la dvs si daca eu sunt purtatoare de hepatita B, poate afecta acest proces?

Despre Regina Maria
De Cristiana Baric pe 20 Septembrie 2011

Eu am recoltat la primul copil cu o alta banca de celule stem. Sincera sa fiu, nu am fost atat de multumita nici de servicii nici de personal si nici de preturi (m-am bucurat ca sunt mai "ieftini" dar am ajuns sa dau mult mai multi bani pana la urma). Tocmai de aceea nu am mai colaborat cu ei cand am nascut al doilea copil, ci i-am contactat pe cei de la Regina Maria. Mi-au venit rezultatele testelor pe care le-au facut imediat si chiar s-au miscat repede, desi i-am sunat destul de tarziu, in ultima luna de sarcina.

Reducere gemeni
De Monica mateescu pe 05 Septembrie 2011

Pentru ca am gemeni, cei de la Regina Maria mi-au oferit un discount considerabil la recoltarea de celule stem (50% din costul pe care l-am platit pentru primul copil). Consider ca este o oferta foarte buna si nu am regasit-o in pachetul de servicii al altor banci de celule stem.

Pentru recoltare, i-am ales tot pe ei
De Olv pe 25 August 2011

Acum 5 luni cand am nascut, am facut-o in cadrul maternitatii private Euroclinic. Am inteles ca fac parte, mai nou, din aceeasi retea de sanatate - Regina Maria, astfel am ajuns sa recoltez celule stem tot cu ei si am primit si o reducere :)! asta a venit ca bonus deoarece tot cu ei vroiam sa fac recoltarea. Sunt multumita de felul in care a decurs totul si cel mai mult pentru ca m-au lasat sa imi vad linistita de treburi fara sa ma streseze cu contracte, hartogarii si toate cele si s-au ocupat ei de tot.

Servicii de excelenta
De Gratiela pe 12 August 2011

Nu obisnuiesc sa ridic in slavi sistemul medical din Romania deoarece am avut multe experiente neplacute in cadrul lui. Insa cand am luat legatura cu cei de la Regina Maria am vazut ca lucrurile se pot face si altfel. Eu cred ca aceasta banca de celule stem nu este pentru oricine, ci doar pentru cei care vor ce e mai bun pentru copilul lor si pentru familia lor si nu se multumesc cu servicii de duzina de o calitate indoielnica. Iar cand ai o astfel de atitudine nu ai cum sa gresesti cu Regina Maria pentru stocarea celulelor stem.

Daca nu ar fi Regina Maria ar trebui sa ne multumim cu servicii mediocre
De Geamanu R. pe 02 August 2011

Am lucrat si in sistemul de sanatate si am vazut lucrurile din aceasta parte a baricadei. Am fost si pacienta si am avut nevoie de serviciile altora si am vazut cum este si asa. Doar la Regina Maria mi s-a intamplat sa simt ca sunt pe maini bune si ca celulele stem ale micutului meu sunt in siguranta. Iar pentru asta, merita toata lauda familiei mele.

Parerea mea sincera despre aceasta banca
De Galade Ilinca pe 29 Iulie 2011

Multi spun ca preturile sunt mari, eu spun ca lucru bun se vede si se plateste. Eu am tinut foarte mult ca banca pe mana careia urma sa las aceste importante celule stem ale baietelului meu sa aiba prestanta si siguranta, sa aiba istorie si renume si sa pot sa o vad. Nu am incredere ca imi duc celulele cine stie pe unde iar eu sa nu pot sa verific nimic. De aceea am ales Regina Maria si pentru ca au invatat sa vorbeasca pentru oameni si nu pentru clienti.

De luat exemplu
De Erina S. pe 21 Iulie 2011

Inainte sa recoltez am fost pe la mai mult banci de celule stem, am vorbit cu reprezentantii medicali insa doar cei de la Regina Maria m-au convins prin prestanta lor, pregatirea de care au dat dovada cand le-am pus intrebari si situatii de viata pertinente legate de aceste celule stem. Nu stiu daca pentru altii este relevant acest lucru insa mie mi s-a parut minunat ca am putut sa vad laboratorul in care se petrece totul si ma bucur ca fac stocarea la noi in tara si nu in alta parte, fara sa stiu unde, in ce conditii. Sunt convinsa ca Regina Maria este cea mai buna banca de celule stem de la noi din tara la ora actuala.

Contact Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA

Adresa

Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, 5B, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.reginamaria.ro/ro/celule-stem
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.