Zgomote copii

Copilul la 1 an si 4 luni

Copilul la 1 an si 4 luni Bebelusul la 16 luni (1 an si 4 luni) incepe sa inteleaga din ce in ce mai bine tot ceea ce il inconjoara. Acum stie despre creioanele colorate ca nu sunt pentru a fi mancate, ci pentru a desena si va incerca sa le foloseasca mazgalind foaia de hartie.
La acesta varsta poate sa apara si teama de zgomote puternice astfel ca bebelusul tau ar putea sa inceapa sa se sperie de sunetul aspiratorului, de sirene sau de tunete si fulgere, insa este foarte important sa ii arati ca nu are de ce sa ii fie teama si sa il linistesti.
La 16 luni unii bebelusi sunt foarte sociabili si se adapteaza foarte repede la orice situatie, in timp ce altora situatiile noi le pot crea...

Zgomotele si copiii, cand sunt o problema?

Zgomotele si copiii, cand sunt o problema? Zgomotele puternice la care sunt supusi uneori copii le poate afecta serios auzul. Specialistii sustin ca apar consecinte atat in dezvoltarea fizica si psihologica, cat si in procesele de invatare sau in comportamentul lor. Poluarea fonica are efecte nocive inca din timpul sarcinii la fat si se accentueaza dupa nastere, pe masura ce creste.

In multe cazuri parintii nici nu constientizeaza ca expun copiii unor zgomote prea puternice pentru varsta lor. Bebelusii sunt cei mai afectati, dar si copiii mai mari au de suferit.

Zgomotele albe sunt considerate cele care au un efect calmant asupra bebelusilor. Uneori parintii sunt sfatuiti sa se foloseasca de zgomote albe pentru...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul