Trezirea bebelusului

Un bebelus poate dormi chiar si 18 ore pe zi. insa uneori, acesta trebuie trezit a?? fie pentru a fi hranit, fie pentru a i se da un medicament etc. atunci trebuie sa gasesti cele mai eficiente si sigure metode pentru a-l trezi.

Cum trezesti bebelusul?

Un bebelus poate dormi chiar si 18 ore pe zi. Insa uneori, acesta trebuie trezit – fie pentru a fi hranit, fie pentru a i se da un medicament etc. Te-ai putea lovi de situatia in care bebelusul este un somnoros care nu vrea nici in ruptul capului sa se trezeasca. Urmeaza cativa pasi esentiali atunci cand vrei sa il trezesti! Galagie Incearca sa faci putina galagie. Nu face zgomote puternice si bruste, pentru ca risti sa se trezeasca speriat. Creste treptat nivelul de zgomot. Vorbeste-i, da drumul la tv sau la muzica etc. Micutii tresar de cele mai multe ori si la cel mai mic zgomot. Atingere usoara Atinge-i usor piciorusele si manutele. Poti incerca chiar sa imiti mersul...

Alte articole despre:  somn bebelus


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul