Tratament sarcina toxica

Cum sa scapi de simptomele unei sarcini toxice

Atunci cand o femeie gravida prezinta simptomele sarcinii toxice, perioada de sarcina se poate transforma intr-un adevarat cosmar. Greturile continue, varsaturile si disconfortul general resimtit pe toata perioada sarcinii pot afecta uneori grav starea de sanatate a gravidei. In unele cazuri, se impune chiar internarea in spital. Extrem de rar, cand viata gravidei este pusa in pericol, se recomanda avortul.
Cauze si simptome ale sarcinii toxice Aproximativ 2 % din femeile insarcinate prezinta simptome specifice sarcinii toxice (hiperemesis gravidarum), printre care se numara:

stare generala proasta; greturi permanente; deshidratare; oboseala accentuata; scadere...

Alte articole despre:  sarcina toxica simptome sarcina toxica

Sarcina toxica (disgravidia)

Sarcina toxica (disgravidia) Sarcina toxica sau disgravidia este o afectiune care apare in primul trimestru de sarcina si afecteaza aproximativ 2% dintre femeile insarcinate. Perturbarea vine din modificarile aparute in organism dupa conceptie si aduce cu sine o serie de neplaceri care pun in pericol dezvoltarea fatului. Simptome Sarcina toxica se poate depista prin testele de sange care arata dezechilibrele din organismul mamei. De asemenea, un alt semn ca mama are sarcina toxica este pierderea vizibila in greutate.

Printre simptomele sarcinii toxice se numara o stare generala de rau, greturi proeminente si varsaturi, insomnii, oboseala, deshidratare, dureri abdominale, tahicardie si scaderi...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul