Sporturi pentru fete si baieti

Copilul meu nu face miscare. Cum sa il motivez sa faca mai mult sport?

Copilul meu nu face miscare. Cum sa il motivez sa faca mai mult sport? In era smartphone-urilor si a tehnologiilor informatice, a consolelor de jocuri si a mancarii de tip fast-food, copiii au uitat se se joace in aer liber. Sedentarismul este asociat direct cu o rata din ce in ce mai mare a obezitatii infantile. In Romania, 3 din 10 copii si adolescenti sunt supraponderali si 8% dintre ei sunt obezi. Asa se explica de ce ajung sa sufere de boli specifice varstei a treia inca din anii tineretii. Sedentarismul si obezitatea infantila Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), peste 41 de milioane de copii din intreaga lume sunt supraponderali. Romania, pe de alta parte, ocupa un ingrijorator loc 3 european in topul tarilor afectate de fenomenul...

Sporturi de fetite vs. sporturi de baietei

Sporturi de fetite vs. sporturi de baietei Sporturile erau impartite in trecut pe sexe. Existau activitati potrivite numai pentru baieti si sporturi numai pentru fetite. Cele care se potriveau ambelor sexe erau foarte putine. In ziua de astazi, delimitarea intre acestea incepe sa dispara si exista un melanj al sexelor chiar si cand vine vorba de fotbal, balet, gimnastica, scrima, arte martiale si altele.

In mod cert in ziua de astazi alegerea sportului pentru copil nu se mai face in functie de sexe. Temperamentul, inclinatiile naturale sau hobby-urile pe care le au micutii sunt cele care conteaza mai mult in decizia finala.

Sporturi potrivite pentru baieti
Totusi, se poate spune ca unele sporturi sunt mai...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul