Scaun masina

Ce scaun auto sa aleg pentru copilul meu?

Exista 3 tipuri de astfel de scaune:
· Scaune pentru bebelusi
· Scaune convertibile
· Scaune de sustinere

Scaunele pentru bebelusi
Acestea sunt asezate in pozitie aproape verticala, doar in partea din spate a masinii. Acestea sustin copiii de la nastere si pana cand cantaresc intre 9 si 16 kg, in functie de scaun.
Atentie! Bebelusul trebuie sa stea in scaunul sau in partea din spate pana ce va cantari cel putin 9 kg, are cel putin 1 an. Puteti trece la scaunul convertibil atunci cand copilul a atins limitele de greutate si inaltime pentru partea din spate.

Scaunele auto convertibile

Acestea se folosesc la fel ca si scaunele...

Luam bebelusul la cumparaturi?

Luam bebelusul la cumparaturi? Cu bebe la cumparaturi

Nu este nimic rau in a cutreiera hypermarket-urile alaturi de bebelusul tau. Cumparaturile au un rol educativ pentru copii si cu cat sunt obisnuiti mai din timp cu ele, cu atat vor fi mai pregatiti sa devina clienti fideli si descurcareti ai magazinelor cand vor creste.

Trucuri simple pentru cumparaturi linistite alaturi de bebelus

Parintii considera ca magazinele nu sunt cele mai potrivite medii pentru un nou-nascut sau pentru un bebelus de numai cateva luni. Sunt o multime de germeni care i-ar putea imbolnavi si cumparaturile s-ar putea dovedi extenuante daca bebelusul plange, este iritat sau nu sta loculului de nicio culoare.

Dar...

Scaunele de masina pentru copii

Scaunele de masina pentru copii Iata cateva aspecte in ceea ce priveste siguranta scaunelor de masina pentru copilul tau.

Importanta scaunelor pentru copii 

Transportul copilului acasa, dupa nasterea lui, trebuie sa se realizeze in conditii de maxima siguranta. Toti bebelusii trebuie transportati numai prin utilizarea unor scaune speciale care sunt prinse de centuri de siguranta si va protejeaza copilul in cazul unui accident.

In unele tari, este interzis prin lege copiilor sa circule in masina daca nu sunt transportati in scaune speciale care sa le asigure protectia. Daca aveti nevoie de criterii de convingere atunci iata cateva statistici. In 2000, In Statele Unite, mai mult de 248.000 de...

Alte articole despre:  instalare scaun masina

Scaunele de masina pentru copii. Bebelus la bord!

Scaunele de masina pentru copii. Bebelus la bord! In zilele noastre, calatoriile cu masina sunt frecvente si, pentru ca a venit iarna, este placut sa faceti o plimbare in weekend cu cel mic pentru a se bucura de fulgii de nea. Trebuie sa rezistam tentatiei de a tine copilul in brate pentru ca, in acest fel, nu ii putem asigura siguranta necesara in cazul unui accident. Copilul trebuie asezat intr-un scaun special proiectat pentru varsta si necesitatile lui, bine fixat cu centurile de siguranta. Specialistii din cadrul Observatorului...

Siguranta copiilor in masina

Siguranta copiilor in masina Atunci cand vine vorba de siguranta copilului tau, trebuie sa te gandesti la tot ceea ce implica aceasta.

Transportarea unui copil cu masina este o problema foarte delicata, iar ca parinte trebuie sa ii oferi o atentie deosebita. O masina bine echipata, care ofera protectia necesara copilului tau in caz de accident, ar putea salva viata celui mic si chiar pe a ta.

Atunci cand cumperi o masina si iti doresti ca aceasta sa fie un mijloc de transport si pentru copii ar trebui...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul