Sarcina 30 ani

Odata cu inaintarea in varsta fertilitatea scade considerabil, iar sansele de a concepe un copil se diminueaza considerabil.

Mama la peste 30 de ani

Mama la peste 30 de ani Daca exista o varsta ideala pentru a deveni mamica, atunci intre 25 si 35 de ani se regaseste. Specialistii sustin ca varsta de 30 de ani este considerata cea mai buna pentru a deveni mamica. La acesta varsta este foarte probabil sa ai o cariera si o relatie stabila care vor constitui o baza buna pentru intemeierea unei familii. Care sunt sansele sa ramai insarcinata dupa 30 de ani?

Din pacate, fertilitatea scade o data cu inaintarea in varsta si la 30 de ani nu mai e asa usor sa ramati insarcinata ca la o varsta mai tanara. Potrivit unor studii recente, cea mai potrivita varsta pentru a da nastere unui copil este intre 27-34 de ani. In aceasta perioada apar, de altfel, si...

Varsta potrivita pentru sarcina

Varsta potrivita pentru sarcina Varsta cea mai potrivita pentru sarcina nu exista, fiecare femeie fiind libera sa devina mamica atunci cand simte, pana la momentul intrarii la menopauza, cand devine infertila si nu mai poate concepe copii. Chiar si fara o varsta "ideala" pentru a deveni mamici, femeile trebuie sa tina cont atat de varsta fiziologica a organismului, cat si de cea psihologica sau emotionala, atunci cand iau decizia de a ramane gravide si a imbratisa meseria de parinte. Varsta fiziologica si emotionala in decizia de a ramane insarcinata Varsta joaca un rol important in decizia de a deveni mamica. Uneori, nu este de ajuns doar sa vrei sau sa fii mama, trebuie sa fii si pregatita din punct de vedere...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul