Radacina unicorn fertilitate

Radacina de unicorn este una dintre plantele cu efect medicinal folosite in tratatea infertilitatii sau a sporirii capacitatii cuplului de a concepe un bebelus.

Radacina de unicorn trateaza infertilitatea

Radacina de unicorn trateaza infertilitatea Radacina de unicorn este una dintre plantele cu efect medicinal folosite in tratatea infertilitatii sau a sporirii capacitatii cuplului de a concepe un bebelus. Ea sporeste fertilitatea femeilor si trateaza impotenta barbatilor. Influentele ei benefice continua si in timpul sarcinii, fiind extrem de eficiente in preventia unor complicatii ca avortul spontan sau in ameliorarea simptomelor dismenoreei. Descriere Radacina de unicorn (Chamaelirium luteum) este o planta perena cu radacina cilindrica, tuberculara si oarecum orizontala. Cele care sunt folosite in scopuri terapeutice sunt rizomii si radacina uscata. Care sunt proprietatile si beneficiile radacinii de unicorn? Radacina...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul