Mortalitatea infantila

Mortalitatea infantila se refera la decesul copiilor pana la varsta de 1 an. cauzele mortalitatii infantile sunt sunt anomaliile congenitale si afectiunile aparute in perioada perinatala, bolile aparatului respirator, cele infectioase si parazitare si accidentele.

Fiecare copil conteaza!

Salvati Copiii Romania a lansat, in parteneriat cu GSK, proiectul "Fiecare copil conteaza", pentru reducerea mortalitatii infantile in Romania Rata deceselor la copiii cu varsta de pana in 5 ani este de peste doua ori mai mare in Romania, fata de media Uniunii Europene. Organizatia Salvati Copiii Romania, in parteneriat cu compania farmaceutica GlaxoSmithKline (GSK) si cu sprijinul Ministerului Sanatatii, deruleaza un amplu program de reducere a mortalitatii in randul copiilor sub 5 ani. Prin proiectul "Fiecare copil conteaza" vor fi derulate actiuni menite sa combata cauzele prevenibile ale deceselor, printr-o componenta majora de informare si educare, atat in randul viitoarelor...

Alte articole despre:  campanie mortalitatea infantila


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul