Mituri protectie solara copii

Multi parinti au cateva idei gresite despre protectia solara la copii. desi de multe ori ei cred ca sa ii protejeaza, nu fac altceva decat sa le puna sanatatea in pericol.

Mituri despre protectia solara la copii

Mituri despre protectia solara la copii Soarele incepe sa zambeasca din ce in ce mai mult naturii. Odata cu aparitia primelor raze mai caldute si cu inaintarea rapida spre sezonul canicular, apare problema protectiei solare a copiilor impotriva radiatiilor si efectelor nocive. Totusi, multi parinti au cateva idei gresite despre protectia solara la copii. Desi de multe ori ei cred ca sa ii protejeaza, nu fac altceva decat sa le puna sanatatea in pericol. Pielea copilului este cel mai bine protejata cu lotiuni cu FPS 50 Nu numai factorul de protectie al acestor creme conteaza ci si modul in care sunt aplicate pe pielea micutilor. Astfel, daca nu acoperi pielea cu suficienta lotiune si nu o reaplici constant pe parcursul unei...

Alte articole despre:  protectie solara copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul